Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Dragon Hills is Apple's Gratis App van de Week

(1/1)

Robert:
Dragon Hills is Apple's Gratis App van de WeekApple heeft dit keer de app Dragon Hills geselecteerd als Gratis App van de Week, na het serieuze Calendars 5 is het dus dit keer de beurt voor een grappige game.

Want grappig is het, tenminste, als deze game je aanspreekt. In deze game zit je achterop een draak, en is het doel om zoveel mogelijk goud te verzamelen, terwijl je ondertussen een vernietigend spoor trekt door heel veel Middeleeuwse dorpjes.

Het verhaal begint met een prinses die opgesloten zit in een toren, maar een moedige ridder komt te hulp. Tenminste, daar lijkt het op, maar uiteindelijk blijkt de ridder achter de schatkist aan te zitten, die mee te nemen en dat maakt de prises natuurlijk kwaad. Daarom roept zij de draak op, klimt op zijn rug om aan haar destructieve achtervolging te beginnen.

Die achtervolging van de draak gaat automatisch, jij moet zoveel mogelijk goud pakken terwijl je van alles moet ontwijken. Als je op het scherm drukt graaft draak zich dieper onder grond in, als het juiste moment kiest dan komt hij met zo'n boog boven dat er zoveel mogelijk goud wordt gepakt.

In de video hieronder kan je zien dat dit een visueel mooi uitgevoerde game is.Dragon Hills is dus op dit moment gratis in de iOS App Store. Deze game draait op ieder iDevice, de enige voorwaarde is dat daar minimaal iOS 7.1 op staat.Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie