Mark Gurman: Apple Silicon event in november
12 oktober 2020 - 08:20   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleSilicon-icoon.jpg
Mark Gurman: Apple Silicon event in november
Morgen presenteert Apple de nieuwe iPhones en het is bijna honderd procent zeker dat de kleinere versie van de HomePod dan ook het levenslicht zal zien. Maar is het dan gedaan met de Apple events voor dit jaar, of komt er nog een? Mogelijk staat er nog een grote lancering voor de deur.

Die laatste zouden de eerste Macs met eigen processors zijn, wat Apple voor het moment ‘Apple Silicon’ gedoopt heeft. De geruchten daarover zijn niet duidelijk, soms gaat het over een nieuw 12-inch MacBook, maar ook een 13-inch MacBook Pro met zo’n nieuwe processor komt in diezelfde geruchten soms voorbij. En wie weet, misschien is de reden voor die verwarring dat Apple binnenkort allebei deze modellen met de eigen processor uit gaat brengen?

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleSiliconKeynoteWWDC2020.jpg
Mark Gurman: Apple Silicon event in november


Eerder had Mark Gurman van Bloomberg het over het wat vagere ‘by November’ als de lancerings-datum voor Apple’s eigen processors, in dit artikel over het event morgen heeft hij het over ‘in November’.

Mocht er inderdaad een Mac, of meerdere Macs, met eigen processors gelanceerd worden, dan zit het er natuurlijk wel in dat daarvoor ook een apart event gehouden zal worden. Want dat zou een historisch moment zijn voor Apple, niet iets wat je voorbij laat gaan met een simpele update van de Apple Store.


antw: Mark Gurman: Apple Silicon event in november
12 oktober 2020 - 17:44    reactie #1
geplaatst door: puk1980
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, and wiser people so full of doubts.