https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro-TouchBar2016.jpg
Ook onderwijskorting nieuwe MacBook Air en MacBook Pro
Apple heeft nieuwe modellen uitgebracht van de MacBook Air en de 13-inch MacBook Pro, waarbij die laatste nu ook altijd een Touch Bar heeft. De laagste prijs voor een MacBook Pro komt daarmee op 1.499 euro, de MacBook Air is in met 100 euro in prijs verlaagd en komt nu op 1.249 euro uit.

Ben je een (aankomende) student in het hoger onderwijs, ouder daarvan of docenten, dan kan je daar nog extra korting op krijgen. Dat geldt trouwens ook voor mensen die thuisonderwijs geven en andere medewerkers uit het onderwijs op elk niveau. Met die korting wordt de vanaf-prijs van de MacBook Air 1173,70 euro en de vanaf-prijs van de MacBook Pro is 1.409,65 euro. Daarbij krijg je de Beats Studio3 Wireless koptelefoon helemaal gratis, en als je er AppleCare+ bij neemt dan krijg je daar ook nog eens 20 procent korting op.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.BeatsStudio3.jpg
Ook onderwijskorting nieuwe MacBook Air en MacBook Pro


Heb je interesse in deze kortingen, er zijn er nog meer (bijvoorbeeld ook voor iMac-modellen) en je vindt ze allemaal bij elkaar op Apple’s Back to School-pagina.

Onderaan die pagina vind je nog veel meer aanbiedingen voor veel mensen in het onderwijs, zoals korting voort iPads, software en zelfs voor Apple Music. Dat laatste kost na afloop van de drie maanden gratis proefperiode voor studenten maar € 4,99 per maand.

En over onderaan de pagina gesproken, helemaal onderaan diezelfde pagina vind je de voorwaarden die gelden voor aankopen met deze korting. Lees die even goed door, het is niet leuk als je op een korting rekent en daarna niet blijkt te krijgen.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert