Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Gurman: Apple Watch gaat ons vertellen wanneer we koorts hebben

(1/1)

Robert:
Gurman: Apple Watch gaat ons vertellen wanneer we koorts hebbenIn de nieuwste editie van zijn Power On nieuwsbrief schrijft Bloomberg’s Mark Gurman dat volgens zijn bronnen het mogelijk wordt om met de Apple Watch Series 8 een waarschuwing te krijgen als je koorts hebt. Daarbij zou het gaan om een meting over langere tijd.

Dat laatste betekent dat je de Apple Watch niet zal kunnen gebruiken als een thermometer om vast te leggen wat je temperatuur is op een bepaald moment. De metingen over een langere periode zouden afwijkingen in de temperatuur vast kunnen leggen, waarbij een algoritme zal moeten vaststellen of het gaat om verhoogde temperatuur door bijvoorbeeld inspanning, of doordat je koorts hebt.

Gurman: Apple Watch gaat ons vertellen wanneer we koorts hebben

Als Gurman’s voorspelling klopt dan krijgen zowel de nieuwe Apple Watch Series 8 als de nieuwe uitvoering voor extreme omstandigheden deze optie, maar het zal niet beschikbaar komen voor de al bestaande modellen van de Apple Watch.

In de Apple Watch Series 6 werd er een sensor toegevoegd voor het meten van het gehalte van zuurstof in het bloed, waarschijnlijk wordt voor deze functie ook weer een sensor toegevoegd.

Gurman: Apple Watch gaat ons vertellen wanneer we koorts hebben #AppleWatch #Gerucht

Martien Manshande:
Hoe is het mogelijk dat de mensheid zover gekomen is. We wisten nooit wanneer we koorts hadden, hier zitten we echt op te wachten! Ja, nog even en de huisarts is overbodig dankzij dokter Apple. Watch 9 doet hartoperaties? :wink:

boiing:
Ik zie alleen maar voordelen?

nnsa:
Lijkt me handig, koortsachtig zoeken naar oplossingen voor MacFreak problemen…  :smile:

Nee, ik zie ook alleen maar voordelen… :sneaky2:

Kiiruna:
Dit is meer een leuk weetje dan dat je er werkelijk wat aan hebt, toch maar een goede thermometer bij de hand houden.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie