Home-knop en mini-jack aansluiting voor iPhone X
geplaatst: 7 maart 2018 - 08:53
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneX-icoon.jpg
Home-knop en mini-jack aansluiting voor iPhone X
Als je moeite hebt om afscheid van oude interfaces en gewoontes te nemen, en je wilt toch het nieuwste van het allernieuwste, dan mis je waarschijnlijk de Home-knop en mini-jack op de iPhone X.

Geen zorgen, een Chinese fabrikant in Shenzhen (vlakbij Hong Kong) heeft dan de ideale adapter voor je. Die zorgt er niet alleen voor dat je weer een fysieke knop terug krijgt op je iPhone X, je krijgt er ook meteen weer een mini-jack aansluiting bij. Je moet er wel voorzichtig mee zijn want de verbinding gaat via de Lightning-aansluiting, zo'n constructie kan makkelijk als een hefboom werken.Wat ons betreft valt dit in de categorie 'vreemdste adapters ooit gemaakt', want binnen een dag ben je gewend aan het ontbreken van de Home-button op de iPhone X. Daarna wil je waarschijnlijk niets anders meer, en je kan er altijd nog voor kiezen om de optie AssistiveTouch aan te zetten, die vind je in Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid. Maar dat raden we ook niet aan.

Wat betreft de mini-jack aansluiting, de Lightning-naar-mini‑jack-adapter van Apple (€ 9,00) is dan een veel betere oplossing. Want daarbij heb je niet hetzelfde hefboom-effect als met de adapter uit de video.

De reviewer in de video vraagt zich af waarom deze adapter zo moeilijk te krijgen is. Wij hebben het idee dat we het antwoord op die vraag wel weten.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Home-knop en mini-jack aansluiting voor iPhone X
reactie #1 geplaatst: 7 maart 2018 - 13:12
26 dollar terwijl de betere optie bij Apple 9 euro kost, rare jongens die Chinezen.

Wat betreft het ontbreken van de Home-knop, de oplossing zonder op de iPhone X is tien keer beter, als je daar niet aan went denk ik dat je beter af bent met een iPhone 8.
geplaatst door: GeorgeM