Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Is dit de schematische tekening van de 5,5-inch iPhone 7?

(1/2) > >>

Robert:
Is dit de schematische tekening van de 5,5-inch iPhone 7?Er is een schematische tekening opgedoken die mogelijk van de 5,5-inch iPhone 7 is. Die komt van de Japanse site Mac Otakara (die hem op zijn beurt weer van het Japanse magazine MacFan heeft). Deze bronnen hebben in het verleden ook al laten zien dat als ze dit soort dingen naar buiten brengen dat die nog wel eens willen kloppen.

Daarbij zien we in deze tekening een aantal dingen die overeen komen met eerdere geruchten. Bijvoorbeeld de dubbele camera, die nog wel uit zou steken, de drie aansluitpunten voor een Smart Connector en het ontbreken van de 3,5 millimeter aansluiting voor een koptelefoon of oortjes.Dat Apple mogelijk de 3,5 millimeter aansluiting voor een koptelefoon of oortjes zou gaan laten vallen in de iPhone 7 kwam al in veel geruchten naar voren. Apple zou kiezen voor het gebruiken van de Bluetooth en de Lightning-aansluiting voor koptelefoons of oortjes. Als je dan de Lightning-aansluiting willen gebruiken voor een koptelefoons of oortjes, en tegelijkertijd je iPhone op zou willen laden, dan zou dat mogelijk kunnen via die Smart Connector.

Al deze details bij elkaar komen ook exact overeen met een 'spy pic', die eerder de ronde deed. Die foto kan je hieronder zien, waarbij de camera hetzelfde er uit ziet, en ook de drie puntjes voor de Smart Connector te zien zijn.


jackybe67:
Hoop echt dat hem dit niet gaat worden. Wat een lelijk ding. Volgens mij moet Apple dringend een trapje hoger schakelen. De beste hardware in de duurste telefoon is geen overbodige luxe en iOS 10 mag ook de broodnodige aanpassingen krijgen. Heb onlangs de iPad Pro 9,7 gekocht. Prachtig apparaat, maar voor die prijs had er toch 4gb ram en de laatste vingerafdrukscanner mogen inzitten.

anraadts:
@ jackybe67: dit 'lelijke ding" is toch gewoon de iPhone 6s Plus met de lijntjes langs de randen en een grotere opening voor de camera? Op deze foto ziet het er niet uit, maar dat is zelden zo bij een spy pic.  :wink:

Die dubbele camera is inderdaad niet erg mooi, twee aparte rondjes was waarschijnlijk mooier geweest. Maar misschien dat er nu een beschermingslensje voor zit, of misschien is één lens aan de buitenkant voor beide camera's gewoon nodig?

mgroeneboer:
Doorkomen met die nieuwe, papa wil een nieuwe telefoon!

jackybe67:
Snap ook niet goed wat die smartconnecter voor nut heeft op een iPhone.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie