Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Is dit het nieuwe bovenscherm voor de HomePod?

(1/1)

Robert:
Is dit het nieuwe bovenscherm voor de HomePod?De geruchten over een toekomstige HomePod met een scherm waarmee je meer kan doen dan Siri activeren en het volume regelen doen al een tijd de ronde, in februari hadden we hier op MacFreak er nog een nieuwsbericht over. Maar tot nu toe waren het alleen geruchten, verder niets.

Dat verandert vandaag, want voor het eerst is er een compleet nieuw onderdeel opgedoken, dat duidelijk anders is dan de huidige HomePod.

New picture of the (might be upcoming one) HomePod with display.
Glossy, sick, just imagine.#Apple #appleinternal (B720) pic.twitter.com/xMTULXpGw0— Kosutami (@Kosutami_Ito) April 18, 2024
--- Einde van citaat ---

Op zowel de eerste als de tweede generatie HomePod is het schermpje tot nu toe een kleine cirkel die op de bovenkant geplakt is. In de teardown-video van iFixit hieronder zie je vanaf 0:47 hoe dat schermpje verwijderd wordt.


Omdat we bij de foto hierboven geen referentie hebben kunnen we niet zien hoe groot dat is, het enige wat er bij wordt vermeld is dat het glimmend is. Mocht dit inderdaad het schermpje van een nieuwe HomePod worden, dan lijkt het door de ronde vorm voor de hand te liggen dat het dan nog steeds aan de bovenkant zal zitten.

Kosutami zet vaker dingen op X, bijvoorbeeld testproducten voor onderdelen voor pre-productie. Soms klopt het wat hij post, zoals USB-C onderdelen voor de iPhone 15. Maar hij had ook een paar missers, zoals met een zwarte Thunderbolt kabel voor de iPhone 15 Pro. #HomePod

RW076:
Ik hoop het niet, als ik er al een wil met een schermpje, dan zeker niet in het huidige formaat.
Ik denk meer aan een soort van controlcentre voor je smarthome ter grote van minimaal een halve iPad Mini. Met vervolgens de optie tot muurbevestiging ala een moderne thermostaat.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie