Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd
geplaatst: 12 september 2018 - 08:37
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote-6-Mac-icoon.jpg
Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd
Vandaag om 10 uur 's ochtend lokale tijd aan de westkust van de VS (19.00 uur bij ons) zullen Tim Cook en de zijnen weer een keynote starten. Daarbij weten we in ieder geval zeker dat er nieuwe iPhones gepresenteerd zullen worden, en dat de Apple Watch 4 ook aan de beurt zal komen ligt voor de hand.

Naast die iPhones zijn er nog veel meer dingen waarvan verwacht wordt dat Apple die de komende tijd uit gaat brengen, bijvoorbeeld een nieuwe laptop die de onderkant van de markt zal moeten gaan bedienen, en mogelijk ook een nieuwe HomePod en/of Apple TV. Maar of die tijdens de keynote aan bod komen is nog niet duidelijk.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AnnouncementEvent120918.jpg
Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Daarnaast zal er ongetwijfeld ook nog aandacht zijn voor iOS 12 en macOS 10.14 Mojave, want bij Apple weten ze ook dat niet iedereen de keynote van de WWDC 2018 heeft gezien.

De live stream

Als je de live stream van de keynote wil bekijken dan kan dat via je browser op deze pagina van Apple zelf. Dat kan op een iPhone, iPad of iPod touch met Safari als daar minimaal iOS 10 op staat, een Mac met Safari op macOS Sierra 10.12 of later of een PC met Windows 10 en Microsoft Edge.

Het kan ook met een Apple TV (eventueel via AirPlay), daarvoor heb je minimaal een Apple TV van de 2e generatie nodig met de meest recente Apple TV software of tvOS. Op andere platformen is het waarschijnlijk mogelijk om de stream te bekijken met de meest recente versies van Chrome of Firefox (MSE, H.264 en AAC vereist).

En mocht je deze stream via Twitter willen bekijken, dat is nu voor het eerst ook mogelijk, zoals je kan zien in de tweet hieronder van Apple zelf.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd
reactie #1 geplaatst: 12 september 2018 - 11:02
De kleur doet me enigszins denken aan de "Gold" kleuroptie bij de 12 inch MacBook ... Zou er dan toch een 13" MacBook komen ter vervanging van de Air? Als ie maar wel minimaal 2 of 3 poorten heeft graag   :music: ...

Heb nu afgelopen twee weken op zowel een kleine MacBook als kleine Lenovo mogen werken met slechts 1 poort voor het laden van het apparaat als verbinden van apparaten. Daardoor niet mijn favoriet ...

Wel qua grootte overigens. 12"/12,5' vindt ik eigenlijk zeer fijne apparaten om mee te werken onderweg. In het vliegtuig, trein, station, achterin de auto ... Super!

Twee kabels onderweg: HDMI/Displayport en de voeding en productie draaien  :thumbs-up:...

Okay, op gezette tijden Netflix, uitzending gemist of gewoon een film op de TV van het hotel  :cool: ...

Dus ergens hoop ik op een functionele, (relatief) goedkope opvolger van de MacBook Air ...

Dat zou weer een (voorzichtige) glimlach toveren op het gezicht van de dokter.

geplaatst door: doctor_apple
antw: Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd
reactie #2 geplaatst: 13 september 2018 - 19:56
Weer niet veel nieuws onder de zon! Niks anders dan iPhones en Apple watches. Wie blijft die dure brol toch kopen vraag ik me dan af!?
antw: Keynote Special Event vanavond om 7 uur, onze tijd
reactie #3 geplaatst: 13 september 2018 - 20:35
Wie blijft die dure brol toch kopen vraag ik me dan af!?

Ja, waar zou Apple toch al dat geld vandaan halen, een geldboompje in de achtertuin van Tim?  :wacko:

https://www.cnbc.com/2018/07/31/apple-q3-cash-hoard-heres-how-much-money-apple-has.html
geplaatst door: puk1980
Et soudain surgit face au vent, le vrai héros de tous les temps.