Korte Shot on iPhone film voor het Chinese nieuwjaar
geplaatst: 13 januari 2020 - 15:58
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Korte Shot on iPhone film voor het Chinese nieuwjaar
Ook dit jaar is er in de serie Shot on iPhone weer een korte film uitgebracht voor de viering van het Chinese nieuwjaar. In het verleden waren die met onbekende mensen in de hoofdrol, dit keer is het actrice Zhou Xun, onder andere bekend van The Equation of Love and Death en Silent Hill: Shattered Memories.

De titel van de versie voor dit jaar is Dochter, in dit geval gaat dat om zowel de moeder als de dochter in de hoofdrol, als de relatie van deze moeder met haar eigen moeder, de grootmoeder van haar kind. Als je wil weten wat er met die relatie aan de hand is, en hoe het afloopt, dan zal je echt de korte film hieronder moeten bekijken. Wat wel vooraf verklapt kan worden is dat waarschijnlijk alleen iemand met een hart van steen er niet door geraakt zal worden.


De regisseur van deze video is Theodore Melfi en voor het camerawerk is Lawrence Sher verantwoordelijk. En al het beeldmateriaal is natuurlijk geschoten met een iPhone, in dit geval een iPhone 11 Pro.

Wil je zien hoe het filmen met een iPhone 11 Pro in zijn werk ging, dat wordt in de video hieronder uit de doeken gedaan.
 #iPhone #Commercial
 
geplaatst door: Robert