Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Lancering M2 MacBook Air waarschijnlijk op vrijdag 15 juli

(1/4) > >>

Robert:
Lancering M2 MacBook Air waarschijnlijk op vrijdag 15 juliBij de presentatie van de nieuwe 13,6-inch MacBook Air met M2 chip was Apple nog behoorlijk vaag over het moment wanneer die gelanceerd zou gaan worden. Niet voor niets, de situatie in het Verre Oosten zorgt nu eenmaal nog steeds voor veel onzekerheid.

Maar inmiddels heeft MacRumors van een bron die voor de Apple Store werkt gehoord dat er lanceerdatum 15 juli zou zijn. De compleet vernieuwde MacBook Air heeft niet alleen een groter scherm (met uitsparing), het design is compleet vernieuwd. De nieuwe uitvoering loopt bijvoorbeeld niet meer taps toe, maar is overal even dun. Een ontwerp dat veel meer doet denken aan de al bestaande 14-inch en 16-inch MacBook Pro.

Lancering M2 MacBook Air waarschijnlijk op vrijdag 15 juli

Verder is de MagSafe aansluiting weer terug en zijn daardoor allebei de Thunderbolt/USB 4 poorten altijd beschikbaar. Verder heeft deze compleet nieuwe MacBook Air naast de snellere M2 chip en 16‑core Neural Engine ook een 1080p FaceTime HD-camera gekregen, waarmee Apple een lang bestaande wens van erg veel mensen heeft ingelost.

Deze MacBook Air is natuurlijk voor een erg goede prijs in de MacFreak Shop te vinden, natuurlijk geleverd met drie jaar garantie, zoals alle nieuwe devices in de MacFreak Shop.

Lancering M2 MacBook Air waarschijnlijk op vrijdag 15 juli #MacBookAir #MacFreakShop

puk1980:
Vanaf 8 Juli kun je bestellen.

https://www.apple.com/newsroom/2022/07/all-new-macbook-air-with-m2-available-to-order-starting-friday-july-8/

https://arstechnica.com/gadgets/2022/07/orders-for-apples-new-m2-macbook-air-begin-july-8/

puk1980:
Review:

https://tweakers.net/reviews/10288/apple-macbook-air-m2-praktische-make-over-voor-apples-dunste.html

boiing:
En hier die van Ars Technica. Dit is natuurlijk jammer, Tweakers noemt het ook:


--- Citaat ---The Bad: Throttles and warms under heavy sustained load compared to Apple’s various bigger, more expensive alternatives
--- Einde van citaat ---
Voor de meeste kopers van deze machine zal dat geen probleem zijn, je merkt dit alleen bij langdurig CPU intensieve taken. Het staat alleen zo negatief, qua marketing. Iedere reviewer zal het noemen en dan krijgt zo'n model toch een beetje een bijsmaak. Jammer.

boni:

--- Citaat van: puk1980, 16 juli 2022 - 17:21 ---Review:
...

--- Einde van citaat ---
Uit de video...


--- Citaat ---4:28
...deze nieuwe adapter met twee usb aansluitingen ... is natuurlijk super handig want je kan je laptop opladen en daarnaast ook nog eens je ipad of je iphone. Het enige nadeel is hij is 35 watt en als je de twee dingen aan hangt dan krijgen ze allebei ongeveer 15 watt en als die macbook helemaal leeg is dan heeft hij 30 watt nodig om op te laden en dan is 15 wat gewoon niet genoeg.

De oplossing is volgens mij heel simpel: Apple had gewoon een wat duurdere lader moeten bedenken, ook met twee aansluitingen, meer dan 60 watt bijvoorbeeld en dan was van dit probleem helemaal geen sprake geweest.
--- Einde van citaat ---
Triest dat een bedrijf als Apple niet een wat betere (duurdere) lader als oplossing bedenkt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie