https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Levertijd van AirPods loopt plotseling op, binnenkort nieuwe versie? (Upd.)
Apple kondigt het vaak niet aan als er een vernieuwing voor de deur staat. Deels om de verkopen niet in te laten zakken, maar ook omdat ze bij Apple erg goed bewust zijn van de waarde van de verrassing. Maar vaak is het toch te zien doordat de levertijden oplopen.

Daarom lijkt het de moeite om even te kijken naar de levertijden van Apple’s AirPods, daarover zijn tenslotte geruchten dat er binnenkort nieuwe van uitgebracht zullen worden. Als je die in de Nederlandse Apple Store bestelt (€ 179,00)  dan worden die tussen 14 en 18 februari bezorgd, in België hetzelfde laken een pak, en dat is in beide gevallen een stuk langer dan we normaal gesproken van Apple gewend zijn.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPods-1-and-2.jpg
Levertijd van AirPods loopt plotseling op, binnenkort nieuwe versie? (Upd.)


Verder horen we ook via onze contacten bij de toevoerkanalen binnen Nederlands dat daar inmiddels veel AirPods in backorder staan, en bij Amazon in Frankrijk staat inmiddels dat ze helemaal niet meer leverbaar zijn, dat was een week geleden nog wel anders.

Met honderd procent zekerheid is het dus nog niet te zeggen, maar het lijkt er héél erg op dat de nieuwe AirPods binnenkort te koop zullen zijn, waarschijnlijk vergezeld van een persbericht van Apple. Mocht je net op het punt staan om AirPods te kopen, dan is het misschien een goed idee om daar dan nog maar even mee te wachten.


Update: volgens de Spaanse site site Applesfera zouden de nieuwe AirPods tijdens een special event op 25 maart gepresenteerd worden, tegelijkertijd met de nieuwe services voor nieuws en video. De eerste generatie AirPods zouden daarna niet langer te koop zijn. Het is niet bekend hoe betrouwbaar dit gerucht is.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld ongeveer 5 minuten zijn. Interesse om die allemaal met advertenties of door sponsoring te bereiken? Alle mogelijkheden hiervoor zijn te vinden op deze pagina.
geplaatst door: Robert
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie