https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Displays.png
LG UltraFine displays hebben een update gekregen (Upd.)
Voor professionals met heel erg grote wensen brengt Apple later dit jaar het spectaculaire Pro Display XDR uit. Maar voor normale mensen zoals jij en ik heeft Apple gelukkig ook al een tijd prima schermen in de Apple Store staan, het LG UltraFine 4K‑display en UltraFine 5K‑display van dezelfde fabrikant.

Maar er mankeerde tot nu toe één ding aan deze schermen, ze konden het 5K signaal van een iPad Pro niet weergeven omdat ze alleen Thunderbolt 3 gebruiken, terwijl de nieuwe iPad Pro modellen het via USB 3.2 over een Type-C aansluiting weergeven. Inmiddels hebben allebei deze schermen een update gekregen, waardoor deze nu ook als extern scherm voor een iPad Pro te gebruiken zijn. Dit is te zien aan de volgende zin: “Verbind het UltraFine 4K-display (of 5K-display) met je MacBook of iPad Pro via een meegeleverde USB‑C-kabel”.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.LG-UltraFine 5K‑display.jpg
LG UltraFine displays hebben een update gekregen (Upd.)


Hieronder vind je de links naar beide displays:


Het 4K Display levert 85 Watt, net niet voldoende voor de nieuwe MacBook Pro modellen (die hebben 87 Watt nodig). Het 5K Display heeft dat probleem niet, dat levert 94 Watt. Maar je kan natuurlijk een MacBook Pro tegelijkertijd ook gewoon met zijn eigen lader van stroom voorzien. En voor een iPad Pro zijn die 85 en 94 Watt natuurlijk wel ruim voldoende.


Update: inmiddels is duidelijk geworden dat als je het 5K uitvoering van dit scherm met een iPad Pro dat een 4K beeld geeft. Waarschijnlijk voor de meesten geen halszaak, maar wel prettig om vooraf alvast te weten. Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
antw: LG UltraFine displays hebben een update gekregen (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 1 augustus 2019 - 10:37
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie