geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS14-icoon.jpg
Beta-versie iOS 14.3: AirPods Studio, AirTags en veel meer
Apple zette gisteren beta-versies van iOS 14.3, iPad 14.3, watchOS 7.2 en tvOS 14.3 op de servers. Daar was kennelijk iets mee aan de hand, want daarna verdwenen ze weer. Maar waren door veel mensen al binnen gehaald, en dus krijgen we alvast een inkijkje van wat er aan zit te komen.

Dat zijn meerdere dingen, maar wat vooral opvalt is het icoontje van de AirPods Studio, de over-het-oor koptelefoon waarvan er al een tijd geruchten de ronde doen dat daar bij Apple aan gewerkt wordt. Daarnaast zijn er ook icoontjes van dingen die je met een bluetooth tracker zou kunnen uitrusten, denk aan de AirTags die Apple waarschijnlijk ook uit gaat brengen. En als we het dan toch over dat soort trackers hebben, er zit in de beta-versie van iOS ook code om dat soort trackers van andere fabrikanten (denk aan Tile) aan Zoek mijn.


De andere dingen in iOS 14.3

Er zitten nog meer nieuwe dingen in iOS 14.3, in het kort zijn dat ondersteuning voor ProRAW voor de iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max, het tonen van alternatieve software van derden in landen waar dat volgens de wet moet, een nieuw gedeelte in de Gezondheid-app voor zwangere vrouwen, ondersteuning voor PlayStation’s DualSense Wireless Controller en Amazon’s Luna controller, de toevoeging van Ecosia als optie bij de zoekmachines, nieuwe Notificaties voor de Thuis-app, Cardio Fitness als nieuwe optie voor de Apple Watch, luchtkwaliteit voor sommige landen in de Weer-app en als laatste Fitness+, maar dat zal bij het uitkomen alleen in de VS werken.

https://images.macrumors.com/t/XDflcMDKu53LSZ8gAFxrpqkAhrg=/1600x0/filters:quality(90)/article-new/2020/11/apple-proraw.jpg
Beta-versie iOS 14.3: AirPods Studio, AirTags en veel meer
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: Mathy
Hallo MacFreaks

De public beta van iOS 14.3 is weer beschikbaar.  M'n SE heeft 'm gevonden en hij wordt momenteel gedownload.

groetjes

Mathy