Lunatik komt met bescherming voor Apple Watch
geplaatst: 13 mei 2015 - 12:03
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch-icoon.jpg
Lunatik komt met bescherming voor Apple Watch
MacFreaks die ervoor gekozen hebben om een vierkante iPad nano als horloge te gebruiken, eigenlijk de voorloper van de Apple Watch, kennen waarschijnlijk het TikTok+LunaTik project allang.

Dat startte indertijd als een Kickstarter project met als doel om 15.000 dollar op te halen, terwijl het op maar liefst 942.578 uitkwam. Als je geen idee hebt waar dit over gaat, de pagina van dat Kickstarter project bestaat nog altijd en is hier te zien.

Dezelfde mensen zijn nu een nieuw Kickstarter project gestart met de naam Epik, een metalen beschermingskast voor de Apple Watch met een eigen aansluiting voor horlogebandjes. Hieronder kan je het promofilmpje zien.De pagina voor dit project vind je hier, daar is ook te zien dat er van het doelbedrag van 100.000 dollar al ruim 86.000 dollar opgehaald is, terwijl er nog 33 dagen te gaan zijn.

Als je interesse¬†heb, voor 100 dollar kan je al meedoen. Er komen dan alleen nog wel verzendkosten bij als je het naar Nederland of Belgi√ę wilt laten versturen (als je het naar een adres in de VS laat sturen, dan is dat gratis). Let wel op dat de Epik alleen maar beschikbaar is voor het grotere 42 mm model, lijkt ook een logische keuze omdat het hier gaat om een omhulsel dat vooral bedoeld is voor extreme omstandigheden.
geplaatst door: Robert
Lunatik komt met bescherming voor Apple Watch
reactie #1 geplaatst: 13 mei 2015 - 19:53
Ziet er mooi uit, maar je moet wel van grote horloges houden!
geplaatst door: GeorgeM
Lunatik komt met bescherming voor Apple Watch
reactie #2 geplaatst: 13 mei 2015 - 20:06
Nice.

 :cool:
geplaatst door: VwVanFan