Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

MacFreak gaat experimenteren met Google Adsense

(1/24) > >>

Robert:
MacFreak gaat experimenteren met Google AdsenseWe zijn constant bezig om MacFreak in de lucht te houden, en hebben daarom beslist om te gaan experimenteren met Google Adsense advertenties. De komende uren zouden de eerste al op de site moeten verschijnen, waarbij we goed in de gaten zullen houden of die aansluiten bij MacFreak.

We zouden zelf liever de site helemaal advertentie-loos hebben gehouden, maar de positie van MacFreak als enige website zonder advertenties blijkt toch niet gunstig. Ironisch genoeg speelt Appleā€™s koers in deze ons in de kaart, doordat adverteerders tegenwoordig veel minder mee kunnen kijken zijn gespecialiseerde sites als MacFreak aantrekkelijker geworden.

 MacFreak gaat experimenteren met Google Adsense

Daarbij spelen de mindere mogelijkheden voor adverteerders ook mee in ons besluit, we weten dat ze nu veel minder over jullie te weten kunnen komen dan in het verleden het geval was.

Nu is gekozen voor een automatische plaatsing door Google, waarbij we de tien plaatsen hebben aangegeven waar geen advertenties te zien mogen zijn, het maximum daarbij. Mocht dit niet bevallen, dan zullen we handmatig zelf gaan bepalen waar wel, en waar geen advertenties te zien zullen zijn. #MacFreak

Mac OS X:
Geen goed idee vindt ik

JoepieNL:
Prima toch ? Zou fijn zijn als het relevante ads zouden zijn; dat wel.

eoms:

--- Citaat van: Mac OS X, 24 september 2021 - 11:54 ---Geen goed idee vindt ik

--- Einde van citaat ---

Het alternatief zal misschien een abonnement zijn. Of heb je een beter idee?

MacFrankie:
Jammer dat het nodig is, mooi dat het kan. Hopelijk valt de "schade" mee.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie