Macs voor Pro's zullen geen aanraakschermen krijgen
geplaatst: 5 april 2017 - 14:18
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iMac5K-2014-icoon.jpg
Macs voor Pro's zullen geen aanraakschermen krijgen
Hoewel Apple al heel erg lang keer op keer duidelijk maakt dat volgens de filosofie in Cupertino aanraakschermen niet thuishoren in Macs voor het Pro-segment, werd dat in het gesprek gisteren nog eens bevestigd.

Phil Schiler, Apple's Senior Vice President of Worldwide Marketing, was degene die antwoord gaf op een vraag hierover. Een antwoord dat weinig aan de fantasie overlaat, hoewel er bij dit antwoord nog wel wat ruimte overblijft bij het consumenten-segment.
Citaat


Touch doesn't even register on the list of things pro users are interested in talking about.

They're interested in things like performance and storage and expandability.


Prettig om te zien dat bij Apple inmiddels de wensen en eisen voor het Pro-segment van de Mac overduidelijk lijken te zijn, in de afgelopen tijd werd er wel eens het gevoel gewekt dat dit niet altijd even glashelder meer was in Cupertino.

De kans dat Phil Schiller hier suggereerde dat er voor consumenten wel ruimte zou zijn voor een Mac met een aanmaakscherm lijkt zo klein dat dit eigenlik verwaarloosbaar is. Apple is, voor zover bekend, niet bezig met het aanpassen van macOS voor aanraakschermen. Bijna alle energie lijkt te worden besteed aan het steeds verder verbeteren van zowel macOS als iOS, en het steeds verder integreren en laten samenwerken van die twee.


geplaatst door: Robert
Macs voor Pro's zullen geen aanraakschermen krijgen
reactie #1 geplaatst: 5 april 2017 - 15:31
Had me ook erg verbaasd als Apple plotseling toch voor aanraakschermen voor de Mac had gekozen.
geplaatst door: GeorgeM