Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

MacUpdate software-bundel speciaal voor ontwikkelaars

(1/1)

Robert:
MacUpdate software-bundel speciaal voor ontwikkelaarsHoewel er waarschijnlijk niet zo heel erg veel ontwikkelaars op MacFreak zitten, hieronder toch even aandacht voor een software bundel van MacUpdate die speciaal op die groep gericht is.

Want het zijn juist die ontwikkelaars die ons van goede en interessante apps voorzien, en daarbij zitten er in deze bundel ook een paar apps die ook interessant zijn voor ons allemaal (bijvoorbeeld web-app Flux en FTP app ForkLift).

Deze bundel wordt aangeboden onder de naam "8 Mac Developer Apps, 1 Super Low Price", is te vinden op deze pagina en geldt nog 13 dagen, 19 uur en 42 minuten op het moment dat dit nieuwsbericht geschreven wordt.

Normaal gesproken zouden al deze apps samen je 366 dollar kosten, de komende dagen kan je die allemaal samen kopen voor maar $ 59,99.

Links naar de apps uit deze bundel vind je hieronder, inclusief video's. Behalve voor Base 2, daar moeten we het met alleen een linkje doen:

[*] Hype 3.0.3

[*] DeltaWalker Oro 2.1.2

[*] Dash 3.0.2

[*] Flux 5.6.12

[*] Paw 2.2.2

[*] ForkLift 2.6.5

[*] CodeRunner 2.0.3

[*] Base 2.4.10

Jeroendv:
Mijn ervaringen met ForkLift zijn buitengewoon goed. Deze gebruik ik als mijn standaard finder. Uiteraard ook als FTP programma.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie