Microsoft kondigt de Surface Hub 2 aan
geplaatst: 16 mei 2018 - 13:01
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Microsoft-Logo-Nieuw-2012.jpg
Microsoft kondigt de Surface Hub 2 aan
Microsoft heeft de tweede generatie van de Surface Hub aangekondigd, het interactieve whiteboard van groot formaat. Het gaat echt alleen om een aankondiging, prijzen zijn nog niet bekend en levering gebeurt pas ergens in het komend jaar.

Maar de promo-video ziet er alvast mooi en gelikt uit, en met name de mogelijkheid om vier stuks ervan aan elkaar te koppelen zal voor bedrijven met het budget hiervoor waarschijnlijk erg aantrekkelijk zijn. Dat het beeld in deze video helemaal stil blijft staan als je de Hub 2 draait ziet er indrukwekkend uit, maar in dit geval heb je daar natuurlijk niet veel aan.


Microsoft zelf legt in de blog-post hierover enorm de nadruk op samenwerken en het feit dat we allemaal steeds mobieler zijn (over drie jaar zou die helft van de werkenden mobiel zijn).

Citaat
We’ve teamed up with workplace expert Steelcase to create a system of rolling stands and easy-to-use mounts to help Surface Hub 2 customers be truly mobile, gain a new perspective and capture their ideas wherever they do their best work.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MicosoftSurfaceHub2Staand.jpg
Microsoft kondigt de Surface Hub 2 aan


We zien in deze promo-video ook niet voor niets andere apparaten van Microsoft voorbij komen, het is natuurlijk de bedoeling dat het hier om een compleet ecosysteem gaat. Het is nog niet bekend of dit systeem ook met bijvoorbeeld een iPad Pro werkt, en als dat zo is in hoeverre dat het geval is.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Microsoft kondigt de Surface Hub 2 aan
reactie #1 geplaatst: 16 mei 2018 - 15:08
Apple top   :thumbs-up: Windows en versie 10 een flop   :thumbs-down: :thumbs-down:
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) 1x iPod 1x iMac 27 5K (2017) 1x Apple SuperDrive
@JensBamps Twitter