Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Microsoft Office voor minder dan 50 euro

(1/6) > >>

Robert:
Microsoft Office voor minder dan 50 euroApple’s iWork suite is een verzameling van prima gratis apps, waarmee je heel erg veel dingen kan doen. Pages is een uitstekende app voor vormgeving en tekstverwerking, Numbers voor spreadsheets en Keynote voor het maken van prachtige presentaties.

Maar hoewel deze apps documenten gemaakt met Microsoft Office kunnen openen en exporteren wil het met name met het eerste nog wel eens wat mis gaan, zeker bij complexere documenten. Wil je er echt zeker van zijn dat alle bestanden gemaakt in Microsoft Office bij jou ook goed openen, dan is Microsoft Office Home & Business for Mac 2021 een erg goede keuze.Op dit moment is dit pakket in de aanbieding in de MacHeist Store, voor een Lifetime License van Microsoft Office Home & Business for Mac 2021 betaal je daar nu maar $ 49,99 (iets minder dan 48 euro). Deze aanbieding loopt nog vier dagen, je kan er dus nog even over nadenken.

Let op dat het wel even kan duren voordat je jouw licentiecodes binnenkrijgt, vanwege de grote vraag moet je mogelijk tot 48 uur na de aankoop geduld hebben. #Aanbieding

bacon:
Dank voor de tip! Vrijwel hetzelfde als Microsoft Office, maar dan wel gratis:
https://nl.libreoffice.org/download/libreoffice-nieuwste-versie/

Spooter:

--- Citaat van: bacon, 30 juni 2022 - 14:14 ---Dank voor de tip! Vrijwel hetzelfde als Microsoft Office, maar dan wel gratis:
https://nl.libreoffice.org/download/libreoffice-nieuwste-versie/

--- Einde van citaat ---

 :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up: :thumbs-up:

Seagram:
Nog een aanbieding. Weet alleen niet of dit een levenslange licentie is

https://softload.nl/product/office-2021-home-and-business-mac/

pnt:
Ga er maar wel vanuit dat je 'Lifetime License' alleen voor versie 2021 is. Als je in de toekomst bijvoorbeeld naar versie 2025 over wil stappen, mag je weer fijn je flappen trekken.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie