https://www.macfreak.nl/modules/news/images/KristallenBol-icoon.jpg
Ming-Chi Kuo: AirTags, koptelefoon, 4,7-inch iPhone en meer
Terwijl Apple graag de kaarten zo dicht mogelijk tegen de borst houdt, is het vaak analist Ming-Chi Kuo die met accurate voorspellingen voor de nabije toekomst komt. Met andere woorden, als je de komende tijd echt verrast wilt worden dan is het verstandig om nu stoppen met het lezen van dit artikel.

Ming-Chi Kuo begint met iets wat al een paar keer eerder aangekondigd is: de AirTags, waarover je eind oktober hier ook al veel details kon lezen. Hij verwacht die binnenkort, dat die er aan komen is al overduidelijk sinds in de beta-versie van iOS 13.2 niet alleen verwijzingen, waarin zelfs afbeeldingen die de plannen daarvoor bevestigen gevonden werden. Hieronder zie je er daar twee van, waarbij in plaats van de naam AirTag de codenaam B389 te zien is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirTagSetup.jpg
Ming-Chi Kuo: AirTags, koptelefoon, 4,7-inch iPhone en meer


Maar Ming-Chi Kuo voorspelt nog veel meer, hieronder komen ze allemaal in vogelvlucht voorbij:

  • 4,7-inch iPhone (ook wel iPhone SE2 genoemd) zal volgens hem eind maart uitgebracht worden. Zoals al eerder gemeld zal deze iPhone als basis de iPhone 8 met Touch ID gebruiken, maar dan met een snellere A13 chip en 3GB RAM geheugen.
  • Nieuwe iPad Pro modellen zouden de komende tijd uitgebracht gaan worden. Deze zouden hetzelfde systeem met drie lenzen krijgen als de huidige iPhone 11 modellen, maar deze zouden de mogelijkheid meekrijgen voor 3D waarneming, wat goed gebruikt kan worden bij augmented reality/
  • Nieuwe MacBook Pro (en mogelijk ook MacBook Air) die daarbij ook het nieuwe toetsenbord van de 16-inch MacBook Pro met schaar-mechanisme zouden gaan krijgen.
  • High-end koptelefoon, waar je hier ook al eerder over kon lezen zouden de komende tijd uitgebracht worden, en die werken (natuurlijk) over Bluetooth.
  • Kleine laadmat: een klein jaar geleden schrapte Apple de AirPower laadmat definitief, volgens Ming-Chi Kuo zou Apple nu een kleinere variatie daarop uit willen brengen, maar hij maakte geen verdere details bekend.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPower-iPhoneXAppleWatchAirPods.png
Ming-Chi Kuo: AirTags, koptelefoon, 4,7-inch iPhone en meermet dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #Gerucht #iPhone #iPadPro #MacBookPro
geplaatst door: Robert