https://www.macfreak.nl/modules/news/images/tip.gif
Muziekafspeellijst in nieuw venster openen weer mogelijk in iTunes 12.6
Mogelijk was het de aanhoudende kritiek dat iTunes door Apple voor teveel dingen gebruikt werd, in de afgelopen jaren heeft Apple iTunes steeds Spartaanse gemaakt. Eén van de mogelijkheden die daarbij helemaal verdween was het openen van Muziekafspeellijsten in een nieuw venster, kennelijk wilde ze bij Apple dat alles binnen één venster gebeurde.

Als jij iemand iemand bent die in het verleden vaker Muziekafspeellijsten in hun eigen vensters openende, dan is er goed nieuws. Want wat de reden ook is, in iTunes 12.6 blijkt deze mogelijkheid weer terug te zijn.

Een nieuw venster openen is makkelijk in iTunes 12.6, het enige wat je hoeft te doen is een rechtermuis- of Control-klik op een Muziekafspeellijst. In het contextuele menu dat dan verschijnt zie je de optie "Open in een nieuw venster" er gewoon tussen staan, zoals je hieronder ook kan zien.
geplaatst door: Robert
SUPER!
Eindelijk weer eens iets waar ik vaak gebruik van maakte en nog steeds mis. Maak vaak afspeellijsten, en op deze manier kan je makkelijk vanuit je totale bibliotheek nummers slepen naar je nieuw te maken afspeellijst. Gaat stukken makkelijker dan nu met de rechter muisknop en gepiel om je nummer in je nieuwe lijst te krijgen.
geplaatst door: DirkDiggler
Ben ik blij dat dit terug is zeg!
'k gebruikte als vervanging Dough's 'Playlist Assist', maar dat werkte al een tijd niet meer.