https://www.macfreak.nl/modules/news/images/KristallenBol-icoon.jpg
'Nieuwe iPad modellen in productie, 16-inch MBP later dit jaar'
Terwijl het nieuws dat Apple vijf nieuwe iPad modellen bij de EEC heeft geregistreerd nog heet van de naald is, komt de Chinese site UDN met het nieuws dat deze maand de massa-productie van diezelfde iPads in China opgestart zou zijn. Dus keurig op tijd voor release in bijvoorbeeld september.

De bron van UDN voor dit artikel zou komen van Ruiyi, de leverancier van de backlight modules voor onder andere Apple’s iPad modellen. Maar dat is niet alles, dit bedrijf zou diezelfde modules ook voor de 16-inch MacBook Pro gaan leveren, en bevestigt nog eens de eerdere geruchten. Geruchten waarin ook een vernieuwde 13-inch MacBook Pro en MacBook Air in voorbij kwamen, inmiddels weten we dat dit gedeelte in ieder geval klopte.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadApplePencilChildDrawing.jpg
'Nieuwe iPad modellen in productie, 16-inch MBP later dit jaar'


Heb je het nieuws over die vernieuwde 13-inch MacBook Pro en MacBook Air gemist, hieronder vind je de links naar de nieuwsberichten daarover:
Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert
Ben zo benieuwd naar de MBP 16ich
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) 1x iPod 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB 2016 1x Apple SuperDrive
@JensBamps Twitter. old Apple computers never death
Onze dochter krijgt voor school een ipad 2018, in het kader van bring you’re own device. School begint op 2 september. Is oktober niet waarschijnlijker qua release datum?
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac ‘08
@ Jurriaan: lijkt mij ook, Apple wil waarschijnlijk de aandacht niet van de iPhone afleiden.

Dat ze nu al met de productie gestart zouden zijn was de reden dat ik september schreef, maar ik vind zelf eigenlijk oktober ook meer voor de hand liggen...
geplaatst door: Robert