Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
geplaatst: 2 oktober 2018 - 17:01
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Opera_Icoon.jpg
Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
Als je op de desktop de Opera browser gebruikt dan zal het uitkomen van Opera Touch voor iOS waarschijnlijk erg welkom voor jou zijn. Deze was er begin van het jaar al voor Android, waarschijnlijk later voor iOS omdat daar het overgrote gedeelte van de mensen Safari gebruikt.

Opera Touch brengt een aantal nieuwe dingen, bijvoorbeeld een nieuwe manier om snel te kunnen zoeken, ook door bijvoorbeeld je browse-geschiedenis, of recent gebruikte pagina’s te openen. Maar het is vooral de mogelijkheid om door te gaan op een pagina die je op je desktop al open had, of vice versa, die de aandacht trekt. Een functie die opvallend veel lijkt op de opties voor Continuïteit die Apple ons al een hele tijd biedt, zoals Handoff.


Als je interesse hebt, op deze pagina van Opera zelf kan je meer informatie vinden, Opera Touch in de iOS App Store vind je via deze link. De app is gratis, maar je moet er wel minimaal iOS 11.0 voor op je iDevice hebben staan.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
reactie #1 geplaatst: 5 oktober 2018 - 13:49
zeeeeeeer snel!! net als de DT uitvoering.
geplaatst door: mayo
It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so - Mark Twain
antw: Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
reactie #2 geplaatst: 8 oktober 2018 - 17:54
Heb net Opera voor de desktop getest naast Safari. Kan inmiddels aardig meekomen, maar heb het idee dat Safari nog steeds sneller is (en vind Safari sowieso een prettigere browser).
geplaatst door: anraadts
antw: Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
reactie #3 geplaatst: 8 oktober 2018 - 17:56
Safari is een traag monster. Ik ben begin dit jaar overgestapt naar FireFox. Een verademing. Kan ik je aanraden
geplaatst door: peerzwart
antw: Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
reactie #4 geplaatst: 9 oktober 2018 - 17:13
Ik gebruik veel browsers naast elkaar, en Safari is de snelste of in ieder geval één van de snelste. De nieuwe Firefox en Opera komen daar nu wel in de buurt van, maar dat heeft lang geduurd.

Wel valt het me al lang op dat sommige mensen vertellen dat Safari erg traag is, kennelijk is dat bij peerzwart ook het geval. Geen idee waar dat door komt, in die gevallen moet er iets in het systeem zijn wat Safari vertraagt.
geplaatst door: GeorgeM
antw: Opera Touch nu ook voor iOS beschikbaar
reactie #5 geplaatst: 9 oktober 2018 - 17:53
..in die gevallen moet er iets in het systeem zijn wat Safari vertraagt.

Lijkt mij ook, of extensies, adblockers, o.i.d.? Toen Firefox Quantum uitkwam (een jaar geleden?) vond ik dat echt een grote verbetering ten opzichte van Safari. Minder mooi qua interface maar wel sneller. Inmiddels zie ik dat verschil niet meer, waar dat dan ook aan ligt. Safari 12 op mijn High Sierra iMac is in ieder geval zeker geen 'traag monster'. De pagina's vliegen hier echt in millisecondes voorbij :wink:.
geplaatst door: boiing