Opvallend: specs Apple Watch 5 titanium waren verkeerd
geplaatst: 16 september 2019 - 09:50
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5-icoon.jpg
Opvallend: specs Apple Watch 5 titanium waren verkeerd
Als er één ding is wat Apple altijd keurig doet dan is het alle specs vermelden, inclusief de eigen meetresultaten. Waarbij opvalt dat die meerresultaten meestal aan de conservatieve kant zijn, Apple geeft over het algemeen wat lagere waarden op dan dat wij uiteindelijk halen.

Maar dit keer blijkt er een stevig misverstand binnen Apple te zijn geweest, want tijdens de keynote van afgelopen dinsdag werd er verteld dat de titanium versie van de Apple Watch Edition 45 procent lichter zou zijn dan de keramische versie, terwijl ze in de specs op de site met exact hetzelfde gewicht stonden vermeld.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatch5-natural-brushed-titanium-case-viper-natural-band-091019.jpg
Opvallend: specs Apple Watch 5 titanium waren verkeerd


Inmiddels is dat gecorrigeerd, maar het gewichtsverschil blijkt een stuk kleiner te zijn. Het kleinere 40 millimeter model blijkt 35,1 gram te wegen, voor het grotere 44 millimeter model is dat 41,7 gram. Dat is ongeveer 13 procent lichter dan het keramische model.

Voor ons zal dit alles weinig uitmaken, deze modellen zijn bij ons helemaal niet te koop omdat er nog steeds geen providers zijn die eSim in de Apple Watch ondersteunen. Het is opvallend dat Apple zoiets overkomt, vooral omdat dit soort fouten uit Cupertino zelden of nooit voorkomen, terwijl deze zelfs de keynote heeft gehaald.

Wil je de titanium en keramische versies toch bewonderen, dat kan bijvoorbeeld op de Amerikaanse site van Apple.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
geplaatst door: Robert