https://www.macfreak.nl/modules/news/images/PDFConverterOCR6-icoon.jpg
PDF Converter OCR 6 nu met maar liefst 68 procent korting
Als je af en toe, of vaak, tekst die je alleen als afbeelding of PDF hebt om wilt zetten naar uitgetypte tekst, dan heb je een app nodig waar tekstherkenning ingebouwd zit. In het Engels wordt tekstherkenning Optical Character Recognition genoemd, afgekort is dat OCR.

Zo’n app is PDF Converter OCR van Cisdem, die is onder andere in de Mac App Store te vinden, daar kost die € 64,99. Dat is behoorlijk aan de prijs, want bij bijvoorbeeld MacUpdate kost diezelfde app al een stuk minder: $ 59,99 (ongeveer 53 euro). Maar van die prijs kan op dit moment nog eens 68 procent af, want op deze pagina is deze app nu te vinden voor maar 19 dollar (bijna 17 euro). Hieronder kan je zien of deze app wat voor jou is.


Als je een afbeelding hebt in een ander formaat dan PDF dan kan je die in Voorvertoining natuurlijk altijd even omzetten. Daarbij kan deze app ook veel bestanden in PDF omzetten, voorbeelden daarvan zijn Word, ePub, PPTX, RTF, CHM, Txt en HTML.

Aanbieding

PDF Converter OCR herkent meer dan 200 talen, en alle ons bekende gangbare zitten daar bij. Om het te kunnen gebruiken moet minimaal macOS 10.10 (Yosemite) op je Mac staan en moet je Mac een 64-bit processor hebben. Dat zijn de Intel Core 2 Duo processors en later, op deze pagina kan je zien hoe je er achter komt  welke processor in jouw Mac zit.

Let op, op het moment dat dit nieuwsbericht geschreven wordt is deze aanbieding nog 16 uur geldig, dus morgen is die echt afgelopen. Het gaat daarbij om een Lifetime License, dus geen licentie die bij een update verloopt.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Als je die allemaal wilt bereiken door sponsoring, advertenties of pagelinks, alle mogelijkheden daarvoor vind je hier.een
geplaatst door: Robert
antw: PDF Converter OCR 6 nu met maar liefst 68 procent korting
reactie #1 geplaatst: 12 februari 2019 - 20:36
Ik heb er gebruik van gemaakt.
Kom steeds meer en meer naar deze website voor mijn Mac nieuws en weetjes.

Leuk meegenomen deze korting. :thumbs-up:
geplaatst door: Cesar
antw: PDF Converter OCR 6 nu met maar liefst 68 procent korting
reactie #2 geplaatst: 17 februari 2019 - 13:45
Voor de latere teruglezers (zoals ik), het is nog niet te laat.
De aanbieding is nu, 5 dagen na de plaatsing van het bericht nog, of weer, geldig. 😉
geplaatst door: PaulB