https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXS-icoon.jpg
Spoiler: wat Apple gaat presenteren, en wat waarschijnlijk niet
Als je van verrassingen houdt dan moet je dit nieuwsbericht beslist niet lezen. Want de sitemap van Apple’s site met alle updates die vanavond op Apple's website zullen staan is onderschept door de site All Things How, en daaruit valt alvast een heleboel op te maken.

Om te beginnen de namen van de nieuwe iPhones: dat zijn inderdaad de iPhone Xs en Xs Max. Waarbij de Xs zoals verwacht een 5,8-inch scherm heeft en de Xs Max een scherm met een beelddiagonaal van 6,5-inch. De opslagopties zijn 64, 256 en 512 GB, en de beschikbare kleuren zijn Zilver, Zwart en Goud.De goedkopere optie heeft inderdaad een scherm met een beelddiagonaal van 6,1-inch, de opties voor opslag zijn 64 en 256 GB en de kleuren Zwart, Wit, Rood, Geel, Blauw en Koraal (Coral). En hoewel Xc de meest voor de hand liggende naam was voor deze serie, blijkt het toch Xr te zijn (beide kwamen voorbij in de geruchten). de iPhone 5c heeft indertijd veel negatieve pers gekregen, mogelijk wilde Apple daarom iedere associatie daarmee vermijden.

Apple Watch 4

Het is niet alleen de iPhone modellen waar veel over duidelijk wordt door de sitemap. Ook van de Apple Watch 4 is inmiddels meer bekend, bijvoorbeeld dat er een 44 millimeter en een 40 millimeter versie zullen zijn. Voor alle modellen van de Apple Watch tot nu toe zijn de afmetingen 38 millimeter and 42 millimeter geweest. Maar het is goed mogelijk dat de buitenmaten hetzelfde blijven, terwijl het scherm wel in grootte is toegenomen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatch_series_4.jpg
Spoiler: wat Apple gaat presenteren, en wat waarschijnlijk niet


Wat niet te vinden is in Apple’s Sitemap

Net zo interessant als wat er in de sitemap te vinden is, is wat er niet in voorkomt. Zo zijn er geen referenties gevonden naar nieuwe Macs of iPads, als je daarom verlegen zit zal je dus nog wat langer geduld moeten oefenen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Macmini-2014.jpg
Spoiler: wat Apple gaat presenteren, en wat waarschijnlijk nietHet nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert