Hey Siri kan soms ook slecht uitkomen
geplaatst: 5 juli 2018 - 09:00
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Siri-ios11-icoon.jpg
Hey Siri kan soms ook slecht uitkomen
Als je Hey Siri gebruikt dan weet je hoe handig dat is, daarmee kan je Siri van alles laten doen alleen met jouw stem. Handig tijdens het koken, het sleutelen aan een auto, etc. En Hey Siri kan zelfs levens redden, zoals van deze baby of deze biker.

Maar Hey Siri kan ook lastig zijn, zoals de Britse minister van defensie Gavin Williamson recent in het parlement merkte. Toen hij het daar over SyriĆ« ("Syria") had, dacht Siri duidelijk dat ze in actie moest komen, dat woord en Hey Siri lijken kennelijk genoeg op elkaar. Het resultaat is waarschijnlijk de eerste parlementaire interruptie in de geschiedenis door Siri.


Hey Siri aan- en uitzetten

Hey Siri is makkelijk aan- en uit te zetten, je vindt de mogelijkheid daarvoor in iOS in Instellingen > Siri en zoeken > Luister naar 'Hey Siri'. 

Het uitzetten gaat trouwens iets sneller dan het aanzetten. Want als je het (weer) aanzet dan zal je een paar keer Hey Siri moeten zeggen, zodat jouw iDevice de manier waarop jij dat zegt herkent. Dat is bedoeld om situaties zoals in het Britse parlement te voorkomen, in de praktijk gaat dat dus nog niet altijd goed.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HeySiri-iPhoneX.jpg
Hey Siri kan soms ook slecht uitkomen

(klik op de afbeelding voor een grotere versie)


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert