Update: tvOS 15.5
17 mei 2022 - 10:58   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Update: tvOS 15.5
tvOS 15.5 is de vijfde update die Apple heeft uitgebracht voor het besturingssysteem voor de Apple TV HD en Apple TV 4K, de modellen met een App Store. Apple laat zelden weten wat er in een update voor tvOS zit, dat gebeurt alleen als er echt nieuwe functies worden toegevoegd.

Dat soort functies zijn niet gevonden in de eerdere bèta-versies die Apple eerder al distribueerde, de kans dat die in deze uiteindelijke versie te vinden zijn is dan ook nihil. Maar ook alle kleine aanpassingen zorgen in de regel dat je Apple TV nog probleemlozer z’n werk zal doen, daarom is ook deze update toch een aanrader.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.tvOS15PresentationSlide.jpg
Update: tvOS 15.5


Dat advies is ook omdat de veiligheid in deze update wel degelijk ook weer verder verbeterd is, meer daarover kan je lezen op deze pagina.

Een update op je Apple TV installeren

Updates op een Apple TV vanaf de Apple TV HD installeer je door te gaan naar Systeem, waarin je kiest voor Software-updates en daarin voor de optie Werk software bij.

Als je de optie om updates automatisch te installeren hebt geactiveerd, dan kan dit nog steeds nodig zijn als je de update meteen wil installeren, via de automatische functie duurt het vaak een stuk langer voordat een update wordt binnengehaald en geïnstalleerd.

In de drie schermafbeeldingen hieronder zie je al deze stappen voorbij komen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-1.jpg
Update: tvOS 15.5


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-2.jpg
Update: tvOS 15.5


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.tvOS15.4.1ReleaseNotes.jpg
Update: tvOS 15.5
 #tvOS #Update
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.