Updates: tvOS 12.1.1 en HomePod 12.1.1 Update
geplaatst: 6 december 2018 - 09:12
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Updates: tvOS 12.1.1 en HomePod 12.1.1 Update
Als Apple tegenwoordig updates uitbrengt dan zijn het er meteen ook een heleboel. Niet alleen omdat alle apparaten steeds meer naadloos samenwerken, in alle updates zitten ook altijd verbeteringen voor de veiligheid en die moeten dan natuurlijk ook voor alle devices beschikbaar zijn.

Zo heeft Apple ook een update klaarstaan voor de Apple TV 4 en 4K, waarvan tijdens het beta-proces al duidelijk werd dat daar geen nieuwe functies aan zijn toegevoegd, het gaat dus vooral om het veiliger maken hierbij. Ook voor de bezitters van de HomePod is er een update, die 12.1.1 als versienummer heeft. Deze update zorgt ervoor dat de LED’s aan de bovenkant aangaan tijdens een groepsgesprek via FaceTime, en voegen ondersteuning voor Kantonees en Mandarijn voor China en een Kantonees dialect voor Hong Kong.


Hierboven zie je hoe je een update op een HomePod uitvoert, de software op een Apple TV 4 of later bijwerken gaat als volgt:

  • Ga op je Apple TV naar de Instellingen-app.
  • Kies helemaal onderaan voor Systeem.
  • Selecteer Software-update en kijk of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  • De update wordt naar binnen gehaald, als de installatie voltooid is zal je Apple TV herstarten en weer klaar zijn voor gebruik.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert