Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Interessante Cyber Monday aanbiedingen bij Adobe

(1/1)

Robert:
Interessante Cyber Monday aanbiedingen bij AdobeHoewel er hier op MacFreak vaak alternatieven voor Adobe’s apps voorbij komen betekent dat natuurlijk niet dat die apps slecht zijn. In tegendeel, er zijn nog altijd genoeg professionals die deze apps dagelijks met plezier gebruiken, en voor wie de overgang naar een abonnement geen probleem was.

Want als je er je dagelijks brood meer verdient dan heb je zo’n abonnement er al snel uit, als dat niet het geval is dan is er altijd nog de veel goedkopere suite van Affinity. Maar voor iedereen die de kosten van een abonnement van Adobe er wel ‘uit haalt’ is korting natuurlijk ook altijd welkom, daarom hieronder de links naar alle apps van Adobe die op dit moment in de aanbieding zijn.

Interessante Cyber Monday aanbiedingen bij Adobe

Voor studenten en docenten

* Creative Cloud – Alle appsvan € 19,66 per maand voor € 15,73 per maand.

Voor alle anderen

* Creative Cloud – Alle apps van € 62,99 per maand voor € 36,29 per maand

Voor Creative Cloud-teams

* Creative Cloud – Alle apps
Van € 73,49 per maand voor € 49,99 per maand

Al deze kortingen gelden vanaf vandaag en eindigen op 4 december, wacht dus niet te lang als je graag van één van deze aanbiedingen gebruik wilt maken. #Adobe #Aanbieding

iSan:
*Kleine letters: Alleen het eerste jaar èn alleen voor nieuwe leden. Dus voor mensen zoals ik is het niet meer van toepassing.

Robert:
@iSan: bedankt voor de toevoeging, dat had ik gemist...  :blush:

Brinky:
Wanneer je als student via surfspot bestelt, kost je dat op dit moment € 10,80 per maand. Dus het is interessanter om daar te bestellen.

Peter P:
Ben sinds kort met pensioen, even gebeld met Adobe. Betaal nu de helft

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie