Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2.1 is uit
geplaatst: 16 mei 2017 - 15:21
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2.1 is uit
Heb je een Apple TV van de vierde generatie, dan heeft Apple een update voor jou klaarstaan. Deze update is volledig gericht op bugfixes en het verbeteren van de stabiliteit, er zitten dus geen nieuwe dingen in.

Net zoals de andere updates die gisteravond uitkwamen, bijvoorbeeld voor macOS en iOS, is het vooral een waslijst aan beveiligingslekken die gedicht zijn, alleen geeft Apple voor de Apple TV nergens specifiek weer om welke het hierbij gaat. Maar de meesten van ons zal dat ook weinig kunnen schelen, zolang het na een update allemaal maar weer goed werkt.

http://www.macfreak.nl/modules/news/images/Art.tvOS-Apple.png
Vierde generatie Apple TV: tvOS 10.2.1 is uit


Het installeren van tvOS 10.2 doe je door op je Apple TV van de vierde generatie te gaan naar Instellingen > Systeem > Software-update. Als de update eenmaal gevonden is kies je voor "Download en installeer" waarna je met "Werk software bij" en "Werk nu bij" bevestigt dat je deze update inderdaad wilt installeren.

Je kan er ook voor kiezen om dit voortaan altijd automatisch te laten gebeuren. Als je dat wilt moet je in Instellingen > Systeem > Software-updates kiezen voor de optie "Werk automatisch bij".


geplaatst door: Robert