Waarschijnlijk weer een Apple Event op 25 maart (Upd.)
geplaatst: 13 februari 2019 - 11:23
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Campus2-icoon.jpg
Waarschijnlijk weer een Apple Event op 25 maart (Upd.)
Het is allemaal nog niet honderd procent zeker, maar BuzzFeed News meldt dat het van verschillende bronnen gehoord heeft dat Apple op maandag 25 maart een Special Event zal houden, en dat zal gaan gebeuren in het Steve Jobs Theater op de nieuwe campus.

Op dit Event zouden nieuwe Services van Apple centraal staan, met name de mogelijkheid om een onbeperkt abonnement te kunnen nemen op nieuws in kranten en magazines voor ongeveer 10 dollar per maand. Ook is het mogelijk dat Apple’s plannen met alle films en series die in de maak, of al gemaakt, zijn dan uit de doeken gedaan zullen worden, daar is nog geen duidelijkheid over.En misschien dat ook de nieuwe iPad mini en AirPods getoond zullen worden, maar het ligt eerder voor de hand dat Apple de focus van de boodschap helemaal op de nieuwe abonnementen wil houden.

Blik in de toekomst

Voor ons betekent dit alleen een blik in een mogelijke toekomst, als Apple één of twee abonnementen (en mogelijk een combinatie van meerdere) aan zal kondigen dan zal dat in eerste instantie waarschijnlijk alleen maar voor de VS zijn. Maar in eerdere geruchten werd er ook gezegd dat Apple met name de abonnementen voor films en series erg snel internationaal zal willen uitrollen, het zou de bedoeling zijn om tegen het eind van het jaar dit al in 100 landen aan te kunnen bieden.

We zullen dus waarschijnlijk nog even geduld moeten hebben voordat wat er gepresenteerd gaat worden bij ons ook beschikbaar komt, maar het geeft mogelijk al wel een kijkje van wat er bij ons over niet al te lange tijd daarna beschikbaar zal zijn.

Controverse?

Terwijl de datum al geprikt lijkt, is het volgens The Wall Street Journal (betaallink) nog niet allemaal in kannen en kruiken. Volgende de bronnen van die krant zou Apple maar liefst 50 procent van de opbrengsten willen houden, als dat klopt dan zou dat een stuk hoger liggen dan de 30 procent die Apple bij de App Store in rekening brengt.

Daarbij zou er ook nog gesteggeld worden over de data van de abonnees, de uitgevers zouden er niet erg happig op zijn om die met Apple te delen.


Update: Het lijkt er steeds meer op dat ook de nieuwe video-service op 25 maart aangekondigd gaat worden. Want het lijkt er op dat onder andere ook producer J.J. Abrams en actrices Reese Witherspoon en Jennifer Aniston aanwezig zijn, dat zou natuurlijk niet het geval zijn als er ‘alleen maar’ een nieuws-service aangekondigd zou worden.Maandelijks trekt MacFreak meer dan 60.000 mensen die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Als je die allemaal wilt bereiken door sponsoring, advertenties of pagelinks, alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert
antw: Waarschijnlijk weer een Apple Event op 25 maart (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 14 februari 2019 - 09:11
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: De Redactie