https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MachineLearning-icoon.jpg
Apple heeft Machine Learning startup Laserlike overgenomen
Dat Apple ook steeds meer inzet op Machine Learning is niet verbazend, alle tech-bedrijven zijn er allang van doordrongen dat zulke vormen van kunstmatige intelligentie de toekomst hebben. Als je wilt weten wat er bij Apple op dit gebied gebeurt, dat kan je lezen in het Apple Machine Learning Journal.

Om verder te komen in het veld van Machine Learning is Apple niet alleen bezig om het talent binnenshuis steeds verder te ontwikkelen, er worden ook mensen van buiten aangetrokken en veelbelovende bedrijven binnen dit veld overgenomen. In die laatste categorie viel het bedrijf Laserlike, een klein bedrijf in Silicon Valley dat gespecialiseerd was op dit gebied. Dat staat allemaal in de verleden tijd, want Apple heeft Laserlike inmiddels overgenomen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Laserlike+App.png
Apple heeft Machine Learning startup Laserlike overgenomen


Het gebied waarin ze bij Laserlike vooral actief waren was het maken van een zoekmachine die in staat was om video, nieuws en andere content op het web te vinden die past bij jouw interesses. Waar Apple dit voor gaat gebruiken is niet naar buiten gebracht, mogelijk wordt Siri hiermee verbeterd, of zal het in de toekomst gebruikt gaan worden voor Appleā€™s nieuwe focus op het aanbieden van nieuws. Of beide natuurlijk.

Meer over deze overname vind je op deze pagina van The Information, maar als je dat wilt lezen zal je wel eerst je mailadres met ze moeten delen. Of je gaat naar de website van Laserlike, maar die is relatief spaarzaam wat betreft de informatie die daar te vinden is.Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert