Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Welke Apple-devices moeten nu een USB-C aansluiting krijgen

<< < (2/2)

Mac OS X:
Grote voorstander hiervan. Ik snap niet dat Apple dit niet al langer had gedaan. gedaan kabel rommel  :smile:

iSan:

--- Citaat van: Vitruvius,  5 oktober 2022 - 23:03 ---Grote voorstander hiervan. Ik snap niet dat Apple dit niet al langer had gedaan. Met de iPad Pro waren ze begonnen met USB-C, en als voor de iPad pro lightning niet voldoet, wat is dan de reden waarom de rest wel Lightning heeft. Ik had gehoopt dat dat het einde zou zijn van lightning. Dan zouden we tegen nu enkel USB-C hebben. Helaas. Goed van Europa om dat nu op te leggen.
Totdat de volgende standaard kabel uitkomt...

--- Einde van citaat ---
Hier ben ik helemaal mee eens.
En ik hoop dat USB-D, X of Z or whatever nog lang niet uitkomt.

puk1980:

--- Citaat van: Vitruvius,  5 oktober 2022 - 23:03 ---Grote voorstander hiervan. Ik snap niet dat Apple dit niet al langer had gedaan.

--- Einde van citaat ---
+1.

MacFrankie:

--- Citaat van: Vitruvius,  5 oktober 2022 - 23:03 ---Grote voorstander hiervan. Ik snap niet dat Apple dit niet al langer had gedaan.

--- Einde van citaat ---
Misschien vonden ze Lightning beter?
Misschien vonden ze het niet nodig?
Misschien zorgt dit voor veel veranderingen die allemaal geld kosten (EarPods met USB-C, USB-C naar 3,5mm verloopjes, AirPods cases met USB-C, ...)?
Misschien ...?


--- Citaat ---Met de iPad Pro waren ze begonnen met USB-C, en als voor de iPad pro lightning niet voldoet, wat is dan de reden waarom de rest wel Lightning heeft.

--- Einde van citaat ---
Waarschijnlijk voldoet het voor andere devices wel. Zie verder hierboven.


--- Citaat ---Ik had gehoopt dat dat het einde zou zijn van lightning. Dan zouden we tegen nu enkel USB-C hebben. Helaas.
--- Einde van citaat ---
Geloof je dat zelf? En een standaard stekkertje betekent (helaas) niet dat het standaard is en altijd werkt. Wil je dat het werkt, stel dan ook (zeer strakke) eisen aan de protocollen en mogelijkheden!


--- Citaat ---Goed van Europa om dat nu op te leggen.

--- Einde van citaat ---
Want de EU weet wat z'n inwoners nodig hebben. Betaalbare huizen, betaalbare energie, er zijn vele onderwerpen die veel belangrijker zijn dan een lullig USB stekkertje!


--- Citaat ---Totdat de volgende standaard kabel uitkomt...

--- Einde van citaat ---
Precies! Dan begint het circus van voren af aan.

Dus daarom is dit iets wat je aan de markt moert overlaten. Apple heeft zelf al besloten om MacBooks en iPads van USB-C te voorzien, ze hebben dus niks tegenb USB-C.

Nutsvoorzieningen zijn allemaal geprivatiseerd, en behalve de directies van die bedrijven heeft niemand daar enig voordeel van ondervonden. Laat de EU zich daar eens druk om maken!

Ja, ik vind Lightning degelijker dan USB-C.

Ja, ik heb liever een USB-C aansluiting op al mijn apparaten, inclusief iPhone.

Nee, een Lightning aansluiting is geen reden om een iPhone te laten liggen.

Nee, ik vind het stekkertje dat in een iPhone moet niet iets wat de EU moet beslissen. De verantwoordelijkheid van de EU houdt imho op bij de lader en de USB aansluiting daarop. En dat blijft vaak nog een USB-A aansluiting. USB-C verplichten voor devices zonder het verbieden van USB-A op desktops, laptops en laders is half werk.

Ziegler:
Macfrankie, de eu heeft regelgeving uitgevaardigd over veel kleinere details.
Wanneer mag een ei zich biologisch noemen? Dat soort dingen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie