Nieuws, feedback en meer > Nieuwsberichten en reacties

Willekeurig welke desktop-browser met iOS 18 gebruiken voor Apple Pay

(1/1)

Robert:
Willekeurig welke desktop-browser met iOS 18 gebruiken voor Apple PayTijdens de developer-sessies deze week blijkt er een mooie optie voor Apple Pay te zijn toegevoegd. Dat is voortaan mogelijk met alle desktop-browsers en op alle platformen. Het maakt dus niet uit of je Safari, Firefox, Edge, Chrome of een andere browser gebruikt.

Een het maakt dus ook geen verschil welk besturingssysteem je gebruikt, dus het werkt in zowel macOS als Windows, zoals je hieronder kan zien.

Willekeurig welke desktop-browser met iOS 18 gebruiken voor Apple Pay
klik of tap voor een grotere versie
Als de maker van de winkel alles goed heeft geïmplementeerd dan hoef je alleen maar de code die op het scherm verschijnt te scannen, binnen iOS 18 op je iPhone handel je dan de rest van de betaling af. Met andere woorden, het werkt precies zoals nu, maar je bent niet meer afhankelijk van de combinatie Safari en iPhone als je geen Mac met Touch ID gebruikt.

Deze informatie komt uit de video hieronder. Die is bedoeld voor ontwikkelaars, er komen dus ook aardig wat voorbeelden van de code die je hiervoor moet gebruiken voorbij.
whaha:
Prettig dat ik het ook met Firefox kan gaan gebruiken. Nee, ik start zelden Safari op, ik heb die enkel als back-up browser.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie