geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Apple TV 4K blijkt een verborgen Lightning aansluiting te hebben
Ruim twee jaar geleden haalde ze bij iFixit de toen net nieuwe Apple TV 4K helemaal uit elkaar, zoals we van ze gewend zijn. Maar daar bleek iets verborgen te zitten wat niemand in de afgelopen twee jaar is opgevallen: verborgen in de Ethernet poort zit ook nog een Lightning connector.

Kevin Bradley keek goed naar de foto in stap 6 van de teardown van iFixit, Daar zag hij naast het dubbele rijtje soldeer-punten voor de Ethernet poort nog een rijtje zitten, en hij vroeg zich af waar die voor dienen. Op Twitter heeft hij inmiddels zijn ervaring gedeeld, inclusief de door hem ontdekte Lightning aansluiting. Die laatste is waarschijnlijk vooral interessant voor iedereen die nog graag een jailbreak voor de Apple TV zou zien verschijnen. Maar dat zal nog wel even duren, de ontdekking van deze aansluiting is natuurlijk alleen nog maar de eerste stap in dat proces.


Waarvoor Apple deze Lightning connector heeft ingebouwd is niet bekend, het lijkt aannemelijk dat dit voor debugging is. Die laatste gedachte wordt ook gedeeld ook de ontwikkelaar Steve Throughton-Smith.Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.