https://www.macfreak.nl/modules/news/images/TV-app-icoon.jpg
Zijn dit Apple’s plannen met al die films en TV series?
De afgelopen tijd is er een gestage stroom aan nieuws vanuit Hollywood over alle films en TV series waar Apple plannen voor heeft en die het aan het ontwikkelen is. Maar wat Apple daarmee van plan is weet tot nu toe niemand, en zelfs managers van Netflix speculeren er inmiddels openlijk over.

Niemand? Alex Sherman van CNBC lijkt er wel meer van te weten. Volgens hem gaat Apple de eigen content gratis aanbieden en zou dat gecombineerd gaan worden met de mogelijkheid om ook andere kanalen te kunnen bekijken tegen betaling, zoals bijvoorbeeld ABC en HBO. Dit alles zou gaan gebeuren in Apple’s eigen TV-app, de nieuwe opties zouden daar begin van het komend jaar in moeten gaan verschijnen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTV-iPad-iPhone.jpg
Zijn dit Apple’s plannen met al die films en TV series?


Een gelijksoortig gerucht kwam ook al voorbij in mei van dit jaar, ook daar kwamen de optie van betalende kanalen in een TV-app voorbij. De abonnementen en de betaling zou ook in diezelfde TV-app plaatsvinden, de App Store zou er dus niet aan te pas komen.

TV-app niet standaard bij ons

Mocht je je afvragen waar de TV-app zit op jouw iDevice, die zit er niet standaard in bij ons. De enige manier om die wel te krijgen is een aparte Apple ID aan te maken voor de VS, hoe je dat kan doen vindt je op deze pagina.

De kans dat wij al die films en TV series dan al te zien gaan krijgen met een Apple account hier lijkt heel erg klein, door het juridische oerwoud van de rechten die in dit domein actief zijn zal het waarschijnlijk nog wel 'even' duren.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert