Supportvragen Mac > Programmeren in bijvoorbeeld C(++), Cocoa, Java, BASIC, en Swift

Wachtwoord Terminal?

(1/5) > >>

Frako:
Ik heb al vaak jullie hulp ingeroepen. Omdat ik niet echt een kenner van soft en hardware ben toch maar weer eens een probleem.

Ik heb bij Etsy Topaz labs gekocht maar moet voor de installatie een script in de terminal plaatsen. Zweet in mijn handen natuurlijk. Nou dat plaatsen ging wel goed maar dan komt het probleem. Het script vraagt om een wachtwoord. Ik heb geen idee hoe ik daar achter kom? Of waar ik het kan vinden?

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Ik heb een imac, Er wordt vaak gevraagd naar meer gegevens dus  bij deze in de bijlage

Wachtwoord Terminal?

bacon:
Het inlog-wachtwoord van je computer moet je invullen.

nnsa:
Tsja, het kan je opstart wachtwoord zijn, maar ook een applicatie wachtwoord van iets van Topaz. Dat laatste vermoed ik.

Ik heb nog nooit een script hoeven aan te maken voor een Topaz Labs toepassing, maar die heb ik dan ook bij Topaz zelf gekocht…

puk1980:

--- Citaat van: Frako,  4 november 2023 - 17:19 ---Ik heb bij Etsy Topaz labs gekocht ...

--- Einde van citaat ---

Waarom bij Etsy? Wat heb je precies gekocht? Het zou me verbazen als je iets via de Terminal moet installeren. Er zitten nette installers bij de programma's zo te zien.

https://www.topazlabs.com/downloads

Frako:

--- Citaat van: puk1980,  4 november 2023 - 17:36 ---Waarom bij Etsy? Wat heb je precies gekocht? Het zou me verbazen als je iets via de Terminal moet installeren. Er zitten nette installers bij de programma's zo te zien.

https://www.topazlabs.com/downloads

--- Einde van citaat ---

Omdat Etsy een stuk goedkoper was. In de instructie staat duidelijk dat je Topaz moet installeren maar nog niet moet starten. Eerst dien je het script in te kopieren in de terminal en dan zou ik het wachtwoord van de administrator moeten invoeren terwijl ik zelf de eigenaar en enige gebruiker van de imac ben

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie