Registratieovereenkomst

Door het gebruik van dit forum ga je ermee akkoord dat je geen vervalste, lasterlijke, onjuiste, beledigende, vulgaire, haatvolle, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel georiÎnteerde, bedreigende, privacy-schendende, materiaal alleen voor volwassenen geschikt of andere wettelijk verboden materiaal of berichten plaatst. Ook ga je ermee akkoord dat je geen door auteursrechten beschermd materiaal op dit forum zal plaatsen, tenzij het onder je eigen auteursrechten valt of je schriftelijke toestemming hebt van de eigenaar van de auteursrechten. Spam, grote aantallen berichten, reclame, kettingbrieven, piramide-verkoop en petities zijn ook verboden op dit forum, net zoals het gebruik van mailadressen die tijdelijk geldig zijn.

Je hebt de mogelijkheid om, tijdens het registratieproces, een gebruikersnaam te kiezen. We adviseren je om die naam passend te houden en bij voorkeur niet herleidbaar naar je eigen naam. Je gaat ermee akkoord dat je het wachtwoord van de gebruikersaccount die je registreert, niet zult doorgeven aan derden, met uitzondering van beheerders, voor je eigen bescherming en rechtsgeldigheid. Je stemt ook in NOOIT een account van een ander te zullen gebruiken, om wat voor reden dan ook. Ook adviseren we je dringend om een complex en uniek wachtwoord te gebruiken, om diefstal van jouw account te voorkomen.

Als lid ben jij zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar jij je akkoord om de eigenaars van dit forum, de aanverwante websites, het bestuur en hun helpers te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade. De eigenaren van dit forum behouden ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard in deze dienst), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van dit forum.

Houd er rekening mee dat het onmogelijk is voor de beheerders van dit forum om alle berichten te lezen en de inhoud ervan te valideren. Onthoud dat we niet actief de geplaatste berichten monitoren, en zodoende niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de inhoud ervan. We kunnen de juistheid, compleetheid en bruikbaarheid van informatie in de berichten niet garanderen.

Geplaatste berichten drukken de mening van het lid dat ze heeft geplaatst uit, en niet noodzakelijk de mening van dit forum, haar stafleden, hun vervangers, of de eigenaar van het forum. Een ieder die bezwaar heeft tegen de inhoud van een bepaald bericht, wordt aangemoedigd om het bericht in kwestie direct te melden aan een beheerder of moderator van dit forum. De staf en de eigenaar van het forum behouden het recht om bezwaarlijke berichten aan te passen of te verwijderen, binnen een redelijke tijdspanne, wanneer zij de verwijdering als noodzakelijk zien. Dit is echter een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden. Hetzelfde beleid geldt voor de informatie in profielen van leden.

MacFreak is, zoals de naam al suggereert, een website van Mac-liefhebbers. Enig incasseringsvermogen betreffende de concurrentie is dan ook een vereiste, en het gebruik van dooddoeners voor medeleden als 'Apple-Fanboy' en dergelijke zijn dan natuurlijk ook niet toegestaan. Afwijkende meningen worden uiteraard gerespecteerd op ons forum, maar op het moment dat dit naar mening van de moderators irritante vormen aan gaat nemen, kan de toegang tot het forum ontzegd worden.

Indien je berichten van een andere website citeert of plaatjes gebruikt, houd dan rekening met het auteursrecht. Het is namelijk niet toegestaan berichten integraal over te nemen van een andere site. Zelfs niet wanneer het afkomstig is van een ander forum.

Wees te allen tijde correct. Het gebruik van krachttermen of scheldwoorden zijn niet gewenst. Behandel je mede forumgebruikers met respect.

Na het registreren en inloggen op dit forum zul je een meer gedetailleerd profiel kunnen aanmaken. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om de informatie in dit profiel proper en juist te houden. Enige informatie die de eigenaar of stafleden van het forum als onjuist of onzedelijk beschouwt, zal worden verwijderd, met of zonder voorafgaande kennisgeving. Gepaste sancties kunnen volgen.

Bij ieder bericht dat je post, zal je IP-adres worden opgeslagen, voor het geval dat je toegang tot het forum ontzegd moet worden of je internet-dienstverlener (ISP) benaderd moet worden. Dit zal enkel gebeuren in het geval van een ernstige overtreding van deze overeenkomst.

Tevens zal de forumsoftware een cookie plaatsen, een tekstbestand dat kleine hoeveelheden informatie bevat (zoals bijvoorbeeld je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit zal ENKEL gebruikt worden om je in- of uitgelogd te houden. De software zal geen andere informatie verzamelen of naar je computer sturen.

Dit is een verkorte versie van de regels van dit forum, de volledige regels waarmee je bij registratie akkoord gaat zijn hier te vinden.