Apple algemeen > Tips, nieuwtjes en mededelingen

ABNAMRO inlogstoring voor macOS

(1/4) > >>

bacon:
Ter informatie:

Ik ontdekte vanmorgen betaalproblemen op de MacFreak Shop. Gebruikte Firefox. Steeds als ik bij de betaling via iDeal omgeleid werd naar mijn ABNAMRO-betaal-venster, gebeurde er niets. Het venster was en bleef een leeg groen venster.

Gewoon op de iMac inloggen met Firefox, Safari, Opera, lukte niet. Met Google Chrome en Vivaldi kreeg ik uiteindelijk een mij onbekend venster waarin wel de rekeningen stonden, maar waarmee niets viel uit te richten.

Navraag bij de helpdesk van ABNAMRO: er zijn problemen met Apple-computers. "Er wordt aan gewerkt"..... Via de iPhone is alles normaal.

penseel:
Dan ook maar een Windows computer kopen. 👎🏻

nnsa:
Het zou natuurlijk kunnen dat de HelpDesk van ABN-AMRO gelijk heeft, maar komt niet echt tot uiting als veel storingen binnen het storings-overzicht:

ABNAMRO inlogstoring voor macOS

Veel banken en (overheids)instellingen hebben moeite met de technische privacy bewakende maatregelen van Apple, bijvoorbeeld het gebruik van een Privé WiFi-adres. Mocht je dit gebruiken, schakel het dan eens uit (als test). Dit is n.l. niet browser-gebonden.

ABNAMRO inlogstoring voor macOS

Dit vinden Banken en (Overheids)instellingen etc. niet leuk...

puk1980:
Ter informatie: hier geen problemen met iDeal betalingen via ABN-AMRO.

Welke Firefox versie gebruik je? Welke macOS versie?

bacon:
Ik gebruik Firefox 78.15.0esr, Safari de versie behorend bij Os X 10.9.5 en die behoort bij de OS X 10.11, De Opera behorend bij de OS X 10.9.5 en die bij OS X 10.11, evenals de versies van Google Chrome. Volgens de ABNAmro-helpdesk hebben de browsers helemaal niets te maken met dit (tijdelijke) probleem. Als je googlet op inlog-problemen bij ABNAMRO, vind je genoeg aanwijzingen. Ik hoef geen advies (sorry). Mijn topic was uitsluitend bedoeld ter informatie,, voor die mensen die zich zouden kunnen afvragen van wat er loos is bij het inloggen bij ABNAMRO.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie