Apple algemeen > Tips, nieuwtjes en mededelingen

Akkoord over Europese wetgeving om macht techreuzen te beteugelen

<< < (5/6) > >>

orange:

--- Citaat van: boiing, 25 maart 2022 - 16:15 ---Wow, GIGANTISCH! ...Als het OS uiteindelijk op je schijf staat is het relatieve verschil veel kleiner (pakweg 28 vs 18 GB). Met de huidige schijven waarbij 1 TB standaard is vind ik dat niet zo GIGANTISCH hoor. ...
--- Einde van citaat ---
10 GB verschil op een standaard-schijf van 256GB (Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, etc.) is alsnog best pittig.

boiing:

--- Citaat van: orange, 25 maart 2022 - 18:22 ---Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, etc.

--- Einde van citaat ---
Dan draai je daar toch lekker Windows op! Man, man, wat een discussie :happy:. Ik heb nog geprobeerd (#15) om het on-topic te houden :hypocrite:..

Jurriaan:
Aan de andere kant, Ubuntu zoekt nog gebruikers..

Apple heeft mij niet gedwongen hun producten te gebruiken. Mijn eigen keuze, net als dat ik zelf gekozen heb voor meerdere Apple devices muv de Apple Watch. Daar heeft Polar nog steeds een voet tussen de deur.
Apple TV heeft de dino iMac nog steeds niet verdrongen en mijn sleutels vind ik nog steeds zelf terug.

nnsa:
Nieuwe info:

https://tweakers.net/nieuws/196510/eurocommissaris-wetgeving-tegen-macht-techgiganten-wordt-over-jaar-van-kracht.html

iSan:

--- Citaat van: orange, 25 maart 2022 - 18:22 ---10 GB verschil op een standaard-schijf van 256GB (Mac mini, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, etc.) is alsnog best pittig.

--- Einde van citaat ---
En ik ben ermee eens, die nutteloze apps kun je verstoppen en klaar. Dat is ook hier gedaan. Er zijn echter nog steeds heel veel Macbooks met 128 GB aan boord zoals die van mij en merendeel wordt opgeslokt aan de voor mij vage items in de submappen van het systeem. Dus in die zin wil ik toch graag bezem erdoorhalen en alleen datgene erop hebben wat ik op de MB echt gebruik. Dat kon toch beter worden geregeld bij MacOS 9 en eerder. En dat is geen gezeur, ik wil mijn MB Air nog niet hoeven te vervangen, alleen wegens ruimte. Want voor de rest doet ie het prima. En op de iMac zou dan gewoon alles op kunnen staan wat Apple aanbiedt.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie