Apple algemeen > Tips, nieuwtjes en mededelingen

YouTube zonder reclame - met Vinegar!

(1/4) > >>

bertvanderveen:
Het is absoluut de beste twee euro besteed ooit. Vinegar is een extensie voor Safari die de YouTube speler omzet naar html-5 & daarbij de vreselijke reclames 'uitzet'. Ik ben er heel erg blij mee.  :worship:
Het is er voor macOS en iOS.
https://apps.apple.com/us/app/vinegar-tube-cleaner/id1591303229

pklijzing:
Ik gebruik YouTube Premium om de ads 'uit te zetten', zo verdienen de makers van de video's waar ik naar kijk tenminste nog iets.

Ik ben niet zo'n liefhebber van trucjes om advertenties te omzeilen als het ook op een normale manier kan waar beide partijen iets aan hebben. Methodes om advertenties 'uit te zetten'hebben tot gevolg dat men wel op een andere wijze advertenties gaat voorschotelen zoals de reclame in de video's zelf verwerken.

Hopelijk vindt Google nog een manier waarop Premiumgebruikers advertenties die in video's zijn verwerkt niet hoeven te zien 😃

boiing:

--- Citaat van: bertvanderveen, 29 november 2021 - 15:48 ---... die de YouTube speler omzet naar html-5 & daarbij de vreselijke reclames 'uitzet'.

--- Einde van citaat ---
Leek mij ook wel wat (ook al heeft pklijzing een punt :wink:..), tot ik dit zag:

YouTube zonder reclame - met Vinegar!

Jammer, maar dat gaat mij te ver dus dat wordt een refund.

Welldone:
En dat is vaak ook het geval bij andere adblockers voor YouTube...

boiing:
Ja klopt.. Alles heeft z'n prijs. En het zal best zo zijn dat die developers te goeder trouw zijn en ├ęcht niet je wachtwoorden stelen maar toch, die waarschuwingen geeft Apple niet voor niks tegenwoordig.

Ik begrijp het ook niet, waarom niet alleen toegang voor die extensie op de YT website? Dan zou het acceptabel zijn.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie