Supportvragen digitale media > Video

Apple TV wel of niet

<< < (2/7) > >>

MacFrankie:
Wat verwacht je van een Apple TV?

De Apple TV+ app op je LG of Samsung tv is bedoeld om films te huren of een TV+ abonnement.

Net als fixar vind ik Infuse Pro een goede reden om een Apple TV aan te schaffen.

Naast het nut kun je ook kijken naar de ondersteuning. De Apple TV HD (formerly known as 4) uit 2015 wordt nog steeds ondersteund met tvOS updates en alle apps draaien er nog op. Dat doet geen andere tv of (Android) mediaspeler 'm na.

Kijk wat je wilt, en of dat met WebOS kan. Kan dat, dan heb je geen Apple TV nodig, maar ik zou 'm wel kopen. Helemaal nu er een Apple TV 4K 3e generatie is voor 169 euro.

Netflix en HBO zijn losse abonnementen, en het Netflix 4K abonnement is best duur.

fixar:
Ik wil er nog even aan toevoegen dat het webOS dat door veel LG's gebruikt wordt niet het meest prettige OS is om in te navigeren. Dát heeft een losse Apple TV echt beter op orde.

En waar de OS-sen op smart TV's nog wel eens snel verouderen of aan functionaliteit inboeten (geen updates meer) kan zelfs de Apple TV HD uit 2015 (!) nog steeds het nieuwste tvOS aan en alle aangeboden apps. **

Ik heb zelf hier nog een 48" TV van circa 8 jaar oud...een kleintje naar huidige maatstaven (55/65/75" is nu de 'norm) en áls ik die ooit ga vervangen dan zoek ik de TV met het beste beeld uit die ik kan vinden, en bij voorkeur zo dom mogelijk. En de rest blijf ik doen met die losse Apple TV


** MacFrankie was me weer net voor ;-)

CHIM:
Ik heb zelf HBO en een gedeeld Netflix abonnement (weet niet of dat 4K is) en is er een kwaliteitsverschil qua beeld tussen apple tv en de kpn modem voor zover jullie dat kunnen beoordelen? En heeft YouTube ook 4K aanbod dat jullie weten?

nnsa:

--- Citaat van: orange, 20 oktober 2022 - 17:43 ---Als je kan doen wat je wilt op de LG, dan heeft een Apple TV niet zoveel nut.

--- Einde van citaat ---
Misschien twee AppleTV’s wel…  :worship:
Maar laat TS eerst eens vertellen wat hij/zij er mee wil doen…

HBO en Netflix kan al snel op een SmartTV. Netflix levert ook 4K content. De afspeel kwaliteit wordt bepaald door de zwakste schakel. Dat kan nu al worden getest zonder AppleTV.

Netflix 4K kijken:

https://help.netflix.com/nl/node/13444

CHIM:
Naast 4k kijken met een eventuele apple tv eigen gemaakte filmpjes /foto’s streamen en ik ben ook veel met muziek bezig.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie