Supportvragen digitale media > Video

Disney+ bekijken op smart TV?

<< < (2/6) > >>

orange:
Daar hoef je geen instellingen voor na te pluizen. ;)

Merk en type van TV; en je weet het binnen een minuut.

catmen:
Ik druk me misschien niet goed uit, ik zit bij telenet Belgie en mijn TV box is aangesloten  met een coax en wifi data kabel, van uit de tv box een hdmi naar de tv. Als ik naar de app,s kijk bij telenet zit disney chanel daar niet bij, ik denk dat ik de data (utp) kabel recht naar de tv zal moeten aansluiten dan.

nnsa:
Bij een TV-box van welke provider dan ook, fungeert de TV uitsluitend als output/uitvoer device met scherm en luidsprekers. Het kastje anders aansluiten heeft dan geen enkele zin.

Misschien heeft je TV, als hij van een recent bouwjaar is, zelf de mogelijkheid om apps te gebruiken of om te installeren.

https://www.streamwijzer.be/disney-plus-telenet-tv-kijken/

Als Disney Channel in het zenderpakket zit, wordt uitgezonden op kanaal 29:

Disney+ bekijken op smart TV?

RW076:
Ik zie het probleem niet zo, zeker niet met de wetenschap dat er snel een nieuwe Apple TV gaat komen en dat prijs daar misschien wel het grote verschil met vorige edities gaat zijn.

Los hiervan, ik heb een TV waar ik Apps op kan installeren (en heb dat ook zeker gedaan) en toch vond ik het niet moeilijk om er een Apple TV bij aan te schaffen.

Voor mij was het HomeKit (De Apple TV is dan de Hub) en de privacy van Apple, maar denk ook aan een uitgebreide Appstore de Apple TV gebruiken als game console, Siri, je AirPods gebruiken (bij F1 TV Pro echt waanzinnig), Picture in picture, en ohja ik gebruik nu twee HomePod mini's als speakers en dat is beter dan mijn soundbar van BOSE.

Ik zou er nog eens over nadenken. En anders de Sint of Kerstman eens lief aankijken. Heb je hem eenmaal, dan zul je er naar mijn verwachting erg gelukkig mee zijn.

puk1980:
Kijk voor mogelijke opties:
https://www.streamwijzer.be/disney-plus-telenet-tv-kijken/

Verder eens met RW076. Een Apple TV is wel zo simpel.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie