Supportvragen digitale media > Video

Disney+ bekijken op smart TV?

(1/6) > >>

catmen:
Ik ben niet zo'n "kenner" maar volgens reclame zie ik interessante films en reeksen op disney chanel, is het eigenlijk mogelijk om op een smart tv dit kanaal te bekijken? Mits betaling van maandelijks abonnement natuurlijk, of heb je daarvoor hardware of software voor nodig van apple?
Thx

orange:
Dat ligt aan je TV.

Op o.a. Android TV, bepaalde modellen van Samsung, LG (WebOS 3): daar is een Disney+ app voor.

Hier vind je alle ondersteunde apparaten:
https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_category&kb_category=9ab79f48dba201d44ade269ed396190f

nnsa:
Afhankelijk van hoe 'smart' je TV is qua het kunnen gebruiken en/of installeren van apps, waaronder Disney+ (Disney Channel is wat anders) kan je gebruik maken van dit abonnement. Ik zou dit eerst onderzoeken.

Kan dit niet dan kan je een AppleTV overwegen, mits de SmartTV over een (vrije) HDMI-ingang beschikt. Op de AppleTV kan je dan de Disney+ app installeren (en vele anderen) en gebruiken.

Naast AppleTV bestaan er ook andere apparaatjes, waaronder Google, Amazon Fire etc.

Disney Channel zit meestal wel-of-niet in je TV-abonnement.

MacFrankie:
Wat voor tv heb je? Merk, model, OS, bouwjaar.

Op moderne smart tv's kun je de Disney+ app instelleren. Ga naar de app store op je tv en zoek op Disney. Vind je de Disney+ app, dan kan het, anders niet. Dan heb je een mediaspeler nodig, zoals een Apple TV (4 / HD of nieuwer) of een Chromecast met Google TV. Als Apple fan kies je natuurlijk voor een Apple TV als je budget het toelaat. Skip Chromecasts zonder Google TV.

catmen:
Voor de app en maand abonnement wil ik nog wel betalen maar aparte "kastjes" nog aankopen ook nog, neen daar ga ik voor bedanken. Dan maar niet, maar ik zal de instellingen van mijn tv eens uitpluizen, alvast thx voor de info.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie