Supportvragen digitale media > Video

iMovie prullenbak onvindbaar

<< < (3/3)

nnsa:

--- Citaat van: Astrid Johanna, 12 januari 2022 - 19:21 ---Dus ik ben bezig met een niet-bestaand probleem ? :withstupid:

--- Einde van citaat ---
Inderdaad. Alleen terug te halen middels een backup.

Ik begrijp je verwarring wel hoor, want oorspronkelijk staat er onderaan het Archief Menu ‘Verplaats naar Prullenmand’. Als je een Gebeurtenis selecteert, dan verandert het grijze Menu in ‘Verwijder Gebeurtenis’, zoals in jouw afbeelding staat.

Astrid Johanna:

--- Citaat van: MacGB, 12 januari 2022 - 19:21 ---@Astrid
Als je sinds Theater is verdwenen in iMovie 10 gebeurtenissen en projecten hebt gemaakt krijg je bij het verwijderen deze melding (zie afbeelding). Daarna vindt je het bestand in de prullenbak onder in het dock,
HtH

--- Einde van citaat ---
Dag MacGB, toch wonderlijk hoe ieders computer weer andere plaatjes geeft. Bij mijn iMovie 10.1.12 krijg ik niet jouw aankondiging 'verwijder uit Imovie bibliotheek' maar deze, zie afbeelding. En ik vind echt niks terug in de prullenbak.
Maar ik begrijp inmiddels dat de uit Library verwijderde bestanden ècht verwijderd worden (en de oude iMovie Theater heb ik gewoon met zijn hele 48 GB in de prullenmand geschoven). Voorlopig weer opgelost.. Bedankt allemaal.

nnsa:
Nog wat extra uitleg:

https://discussions.apple.com/thread/5489940

Astrid Johanna:
Dank je!! :thumbs-up:

MacGB:
@nnsa
Bedankt voor die laatste link. (En de rest natuurlijk 😉)
@Astrid
Ik werk nu met de laatste versie van iMovie onder Big Sur. Verklaart waarschijnlijk het verschil.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie