Supportvragen digitale media > Video

JVC camcorder (Everio) niet op Mac kunnen afspelen/gebruiken

(1/6) > >>

willeke:
ik heb een JVC camera maar ik krijg de everio progamma niet op de mac computer. Nu krijg ik deze video's niet op de mac om ze te bewerken.

ik las wel iets over imovie maar deze kan ik niet meer downlauden omdat mijn computer te oud is... heel handig... not haha.

Nu ben ik niet 100% tevreden over deze camera dus ik overweeg de camcorder te verkopen. Hiervoor had ik Sony en wil graag een Sony voor terug. Kan iemand mij vertellen of Sony wel lukt om video's op de computer te zetten?

De pvc app krijg ik ook niet op mijn mac wel op mijn iPhone. Maar om de video's van de camcorder op mijn iPhone te zetten duurt gewoon erg lang.

Daarom wil ik ook graag terug naar Sony die is een stuk sneller. 

ik hoop dat iemand mij kan helpen dat ik de video's op de jvc camcorder op de mac krijgt. Want weet niet waneer ik mijn Sony camcorder ga kopen, en voordat ik daar naar toe wil, wil ik weten of die wel makkelijker video's op de mac kan plaatsen zodat ik de videos kan bewerken

gr. Willeke

orange:
Pvc is denk ik JVC Willeke?

Het ligt niet aan het merk van een camera of die werkt op je Mac, maar eerder aan de leeftijd. Ofwel in dit geval aan de soort camera.

Flix:
Apple Support: Camera's die worden ondersteund door iMovie voor macOS

willeke:
De Jvc camera is net paar maanden oud. De computer is een Mac Pro uit 2010

HEXDIY:
Welke camcorder is het precies?
https://www.gebruikershandleiding.com/JVC/handleiding-4-7392.html

Als we hier spreken over een camcorder met een FireWire/ IEEE1394 aansluiting, dan zou die met het juiste kabeltje/ de juiste kabeltroep responsief dienen te wezen op je Mac.

Zij het via FireWire, Thunderbolt of USB-C. Welcome to cable hell!

Nu nog uitvinden welk de benodigde kabeltroep is...

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie