Apple algemeen > Algemene vragen

Achtergrond inlogscherm Ventura

<< < (4/4)

Flix:

--- Citaat van: MackeyV40, 24 november 2022 - 18:41 ---Dat iemand een inlogscherm zou willen wijzigen kan te maken hebben met door te geven om met iemand contact op te nemen als diens laptop is gestolen.

--- Einde van citaat ---
Daarvoor hoef je het inlogscherm niet aan te passen; dat kun je heel simpel doen in Systeeminstellingen>Toegangsscherm>Toon bericht bij vergrendeling>Stel in... (Ventura).


Edit: zoals @HermanvdB hierboven⬆︎ ook al aangeeft.

jaco123:

--- Citaat van: MackeyV40, 24 november 2022 - 18:41 ---Andere redenen zou ik me niet kunnen bedenken...

--- Einde van citaat ---

Wij hebben in de woonkamer een Mac staan met daarop accounts voor verschillende gezinsleden. Die staat regelmatig aan op zijn inlogscherm (voordat na 20 minuten het scherm uitgaat).

De overgang naar Monterey was erg heftig. Monterey heeft een knal-roze/paars inlogscherm. Voor mij een duidelijke reden om hard op zoek te gaan naar mogelijkheden om dit te veranderen. Toen heb ik Onyx niet gevonden, maar wel dat het erg lastig is gemaakt door Apple. Inmiddels ben ik er soort-van aan gewend, maar zal blij zijn als ik binnenkort naar Ventura overstap omdat dat weer een iets rustiger inlogscherm heeft. Voor mij de belangrijkste nieuwe Ventura-feature  :biggrin:

Flix:
Jaco123, waarom dan geen leuk(e) plaatje(s) mbv de screensaver (schermbeveiliging in macOS speak)?

jaco123:

--- Citaat van: Flix, 24 november 2022 - 23:26 ---Jaco123, waarom dan geen leuk(e) plaatje(s) mbv de screensaver (schermbeveiliging in macOS speak)?

--- Einde van citaat ---
Flix, goed idee en uiteraard, vaak staat hij ook gewoon op de screensaver, maar soms staat hij ook gewoon op het inlogscherm. Als je bijvoorbeeld uitlogt uit een account, dan kom je daarna terug op het inlogscherm.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie