Commentaar bij Fotodeling
geplaatst: 11 september 2018 - 23:37
Bij het program Foto’s op mijn iMac heb ik een gedeeld album gemaakt, die mijn vrouw op haar iPad kan zien. Wanneer zij een foto opent staat eronder “Voeg opmerking toe”.
Ik weet dat je deze optie ergens kunt uitzetten, maar ik kan niet vinden waar dat te doen.
Wie geeft mij even de hint?
geplaatst door: macsiem
antw: Commentaar bij Fotodeling
reactie #1 geplaatst: 13 september 2018 - 19:07
Gebruik je iCloud-fotoindeling?
Zo ja, zie deze link.

Citaat
Met iCloud-fotodeling kunt u uw foto's delen met de mensen die u kiest. Deze personen kunnen, als u dat toestaat, hun eigen foto's, video's en opmerkingen toevoegen.
geplaatst door: iEscape
met vriendelijke groet, iEscape
antw: Commentaar bij Fotodeling
reactie #2 geplaatst: 14 september 2018 - 10:23
Je kan wel aangeven of "de meekijker" foto's kan toevoegen of niet (posten), maar ik zie nergens dat je ook het geven van opmerkingen kan blokkeren.
geplaatst door: macsiem
antw: Commentaar bij Fotodeling
reactie #3 geplaatst: 14 september 2018 - 14:54
Waar je het “foto’s toevoegen” aan kunt vinken kun je toch ook meldingen aan en uit zetten ? Ik meende dat wanneer je dat uit zet er ook geen meldingen/commentaren gemaakt kunnen worden.
geplaatst door: MacGB
Video-tutorials voor iMovie10 of Foto's voor Mac
antw: Commentaar bij Fotodeling
reactie #4 geplaatst: 16 september 2018 - 16:36
Het Posten kan je daar wel uitzetten, maar kennelijk het becommentariëren niet.
geplaatst door: macsiem