Batterijvervangings programma iPhone 6s
geplaatst: 14 september 2018 - 17:00
Mijn iPhone 6s komt hiervoor in aanmerking dus bracht ik hem/haar twee weken geleden weg naar ons plaatselijke Apple authorized reseller winkeltje. Een aantal dagen later krijg ik een emailtje dat mijn scherm krassen heeft en gebarsten is, tevens zou de de iPhone verbogen zijn. Het scherm heeft inderdaad de nodige krassen maar barsten zijn er niet, voor wat betreft het verbogen zijn heb ik ook op verschillende manieren gekeken maar ik kom tot de conclusie dat de iPhone gewoon kaarsrecht is.

Ik kreeg vervolgens een aanbieding om een nieuwe iPhone 6S voor een gereduceerde prijs te kopen of de oude terug te laten sturen waarbij ik een kleine €40 moest betalen (dit was mij niet vooraf verteld).

Mijn punt? Ik vermoed dat dit gedaan wordt omdat er meer te verdienen valt aan de onderzoekskosten (2 minuten werk) of een vervangende 6S t.o.v. de vergoeding die ze van Apple krijgen voor het vervangen van de batterij. Ik zal niet zeggen om welke club het gaat maar het begint met een a en eindigt op mac.

Ik moest dit even kwijt want als ik genaaid wordt wil ik ook zoenen  :cool:
geplaatst door: DomP
Blow your mind, smoke gunpowder
antw: Batterijvervangings programma iPhone 6* >
reactie #1 geplaatst: 14 september 2018 - 17:08
Dit bedrijf staat enorme kosten te wachten vanwege de opening van een megastore later dit jaar. Iemand moet dat opbrengen.

Maar ik zou zeggen: dien een klacht over het 'winkeltje' in bij Customers service van Apple NL. Wellicht kunnen zij iets voor je doen of bemiddelen.
geplaatst door: peerzwart
antw: Batterijvervangings programma iPhone 6s
reactie #2 geplaatst: 14 september 2018 - 19:07
Of een iPhone verbogen is kan je makkelijk zelf testen: een een vlak oppervlak leggen en aan beide uiteinden drukken. Als de iPhone gewoon blijft  liggen dan is die plat (bij de onderkant natuurlijk opletten dat de camera buiten het vlak valt).

En ik neem aan dat als je op een drukke dag gaat en je stem nèt voldoende verheft dat je jouw iPhone ook wel mee kan krijgen zonder die 40 euro te betalen.  ;)
geplaatst door: anraadts